Ultra modern

28.06.2007
Το σύγχρονο design εμπνέεται από τη φύση και αναμειγνύει, δυναμικά, ψυχρές και ζεστές αποχρώσεις για να δημιουργήσει μοντέρνους χώρους απόλαυσης.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Γ. ΣΒΩΛΟΥ ειδικεύεται εδώ και χρόνια στο χώρο του μπάνιου, με πλακάκια και είδη υγιεινής που δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα μπάνιο απόλυτα εναρμονισμένο στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Εμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δίνει τις σωστές κατευθύνσεις και λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε χώρου, πάντα προσαρμοσμένες στις τελευταίες διακοσμητικές τάσεις και εξελίξεις της τεχνολογίας.

Η πρόταση της συγκεκριμένης εταιρείας είναι μια κρεβατοκάμαρα, όπου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπάρχει μια ντουσιέρα, ένας νιπτήρας και wc. Ο ultra modern αισθητικής χώρος επενδύθηκε με πλακάκια γρανίτη από τη σειρά Eta Della Pietra, του ιταλικού εργοστασίου Kronos, που διατίθενται σε πολλά χρώματα και διαστάσεις για να προσαρμόζονται σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Για να σπάσει η σκουρόχρωμη μονοτονία στην κρεβατοκάμαρα, ένα μέρος του τοίχου επενδύθηκε με ψηφιδωτό πλακάκι murotto tholos nero, 30x30 εκ. Ολο το δάπεδο «ντύθηκε» με το πλακάκι moai beige, 40x60 εκ., rettificato χωρίς αρμούς, για να ενοποιήσει αισθητικά και τους δυο χώρους.

Το ίδιο πλακάκι του δαπέδου τοποθετήθηκε και στον τοίχο του μπάνιου για να έρχεται σε αντίθεση με τα σκούρα χρώματα της κρεβατοκάμαρας και να διαχωρίζεται οπτικά ο χώρος. Το wc εξοπλίστηκε με είδη υγιεινής του ιταλικού οίκου Flaminia, από τη σειρά Link, ενώ ο τοίχος ανάμεσα στη λεκάνη και τον μπιντέ επενδύθηκε με πλακάκι tholos nero, 20x60 εκ., rettificato και μια διακοσμητική λωρίδα από ψηφίδα mosaico lego scuro, 30x30 εκ., σε αρμονικές αποχρώσεις. Ακριβώς από πίσω ένας μεγάλος καθρέφτης αντανακλά τη minimal αισθητική και εξασφαλίζει extra πολυτέλεια στο χώρο.

ΑΦΟΙ Γ. ΣΒΩΛΟΥ ΑΕΒΕ: Για πληροφορίες, τηλ. 210 5612326, 210 9930020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ