Ενας υπέροχος υδάτινος κόσμος

08.03.2007
Ενα μπάνιο αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα με πυξίδα την καλαισθησία, την έξυπνη διαρρύθμιση και τα κατάλληλα χρώματα και υλικά. Γιατί η ομορφιά είναι υπόθεση... στιλ!

Επιθυμία της ιδιοκτήτριας ήταν να αποκτήσει ένα μεγάλο και φιλόξενο μπάνιο με χωριστές λειτουργίες. Ετσι δημιουργήθηκε ένα ευρύχωρο δωμάτιο με δύο επίπεδα: στο ένα βρήκε τη θέση του το μεγάλο έπιπλο μπάνιου και μια ξύλινη ντουλάπα, ενώ στο δεύτερο εγκαταστάθηκε μια μοντέρνα ντουσιέρα, μια king size μπανιέρα και τα υπόλοιπα είδη υγιεινής. Οι σωλήνες κρύβονται διακριτικά κάτω από τα λευκά πλακάκια, ενώ φωτισμένες εσοχές στον τοίχο λειτουργούν βοηθητικά για την τοποθέτηση των απαραίτητων αξεσουάρ. Το πάτωμα από ξύλο βελανιδιάς χαρίζει στο χώρο μια ζεστή αίσθηση. Στους ίδιους τόνους έχει κατασκευαστεί ένα πρακτικό ντουλάπι, δημιουργώντας μια μοναδική αντίθεση με το καθαρό λευκό. Την καθοριστική πινελιά στο στιλ του δωματίου δίνει ο εκρηκτικός κόκκινος τοίχος με το κυκλικό παράθυρο και τα design είδη υγιεινής. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Καθημερινά στιγμιότυπα

Ελκυστικές αντιθέσεις «υπογράφουν» το διακοσμητικό σενάριο σε ένα μπάνιο που... υπερασπίζεται την απόλυτη καθαρότητα. Αστραφτερό λευκό, φλογερό κόκκινο και επιβλητικό μαύρο, επιδίδονται σε ένα στιλιστικό παιχνίδι άνευ όρων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ