Η Reese Witherspoon έκανε μια πραγματικά πρωτότυπη επιλογή χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, και θυμίζει ουράνιο τόξο

02.12.2022
Η Reese Witherspoon έκανε μια πραγματικά πρωτότυπη επιλογή χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, και θυμίζει ουράνιο τόξο
Το όνειρο κάθε λάτρη της οργάνωσης και των χρωμάτων – εσύ θα τολμούσες να το δοκιμάσεις στο σαλόνι σου;

Η οργάνωση των ραφιών του σπιτιού ανά χρώμα είναι μια τάση που με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και πλέον είναι τόσο αγαπητή, που ξεπερνά τα ράφια του σαλονιού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Reese Witherspoon, το οποίο μοιράστηκε η ίδια σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας όχι μόνο έχει τακτοποιήσει τα βιβλία της σε μια συγκεκριμένη σειρά χρωμάτων, αλλά μετέφερε την ίδια ακριβώς σειρά στη γιορτινή της διακόσμηση.

Μεταμόρφωσε το σπίτι σου με αυτές τις απλές συμβουλές ενός επαγγελματία

Δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απόφαση. Σίγουρα, η πρακτική της οργάνωσης βιβλίων ανά χρώμα μπορεί να είναι αμφιλεγόμενη, αλλά είναι αδύνατο να αρνηθούμε ότι είναι μια εξαιρετικά ικανοποιητική αισθητική επιλογή. Αν εφαρμόσεις το ίδιο και στο δέντρο στον ίδιο χώρο, το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι ο μόνος λόγος για να δοκιμάσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου της Witherspoon. Αυτή η προσέγγιση είναι επίσης ένας εξαιρετικός μη παραδοσιακός τρόπος για να προσθέσεις ένα εορταστικό πνεύμα στο σπίτι σου. Ναι, περιλαμβάνει τις κλασικές κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις — αλλά επίσης ξεφεύγει πολύ από την τυπική παλέτα για να δημιουργήσει μια απροσδόκητη εμφάνιση. Φυσικά, στο τέλος της ημέρας, είναι απλώς διασκεδαστικό.

3 μυστικά για να διακοσμήσεις ένα δωμάτιο με προσωπικότητα

Ευτυχώς, το ουράνιο τόξο της Witherspoon είναι εύκολο να αναδημιουργηθεί. Μπορείς απλά να ακολουθήσεις τη σειρά κόκκινο-πορτοκαλί-κίτρινο-πράσινο-μπλε-μωβ και να επενδύσεις σε στολίδια σε διάφορα σχήματα και υφές για την απόχρωση σε κάθε σειρά. Ολοκλήρωσε με ένα δέντρο που θα συμπληρώσει τέλεια τον φωτεινό αυτό συνδυασμό χρωμάτων. Και μπορείς να επιλέξεις όποιο δέντρο θέλεις — ενώ αυτό στο βίντεο της Witherspoon είναι το τυπικό πράσινο, το αποτέλεσμα θα φαινόταν εξίσου καλό με ένα λευκό ή ακόμα και ασημί δέντρο.

Τα κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα στη διακόσμησή είναι πάντα όμορφα. Αλλά αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα φέτος και να προσθέσεις χαρά και χρώμα, αυτή η επιλογή σίγουρα θα σε δικαιώσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.12.2023 - 17:42