Μεταμόρφωσε το σπίτι σου με αυτές τις απλές συμβουλές ενός επαγγελματία

09.02.2022
Μεταμόρφωσε το σπίτι σου με αυτές τις απλές συμβουλές ενός επαγγελματία
Tip: μην φοβηθείς το χρώμα

Είτε είσαι μακροχρόνια ενοικιάστρια είτε μόλις μετακόμισες στο πρώτο σου σπίτι, η εύρεση του κομματιού που θα τονίσει το χώρο σου ή θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του σπιτιού σου δεν είναι εύκολη δουλειά. Ο Sir John, καλλιτέχνης και επαγγελματίας σε ό,τι αφορά τους εσωτερικούς χώρους τονίζει πως η κύρια συμβουλή του για τη διακόσμηση ενός χώρου είναι να διαλέγει κομμάτια που αγαπάς απόλυτα.

Το δημοφιλές κομμάτι που θα προσθέσει ενδιαφέρον σε κάθε δωμάτιο

Παρακάτω, θα δεις τις καλύτερες συμβουλές για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων του Sir John για να νιώσεις ακόμα περισσότερο σαν στο σπίτι σου.

Αγόρασε φρέσκα λουλούδια
Τα φυτά εσωτερικού χώρου και τα λουλούδια είναι ένας εύκολος τρόπος για να φωτίσεις έναν χώρο χωρίς να υπερβείς τον προϋπολογισμό σου. Ο Sir John λατρεύει τις συνθέσεις με λουλούδια.

Μην φοβάσαι το χρώμα
«Το χρώμα μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επίδραση επειδή οι άνθρωποι έχουν μια συναισθηματική σύνδεση με τις αποχρώσεις», λέει ο Sir John. Μετάτρεψε έναν άδειο τοίχο του σαλονιού σου στο κύριο αξιοθέατο, απλώνοντας μια φωτεινή στρώση χρώματος ή μια διασκεδαστική εμπριμέ ταπετσαρία. Εάν δεν μπορείς να βάψεις τους τοίχους σου, επίλεξε διακοσμητικά κομμάτια για να ζωντανέψεις τον χώρο όπως ένα μαξιλάρι με σχέδια ή ένα τολμηρό κομοδίνο.

Βάλε καθρέφτες και τέχνη στους τοίχους
Εάν βρίσκεσαι σε μικρότερο χώρο, οι καθρέφτες είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο. Και μια αφίσα μεγάλης κλίμακας ή ένας πίνακας ζωγραφικής ή ένας τοίχος σε στυλ γκαλερί, μπορεί να πάρει αμέσως έναν κατά τα άλλα ήπιο τοίχο και να τον αναβαθμίσει.

Κάνε τον καναπέ σου το κεντρικό κομμάτι
«Αν πρόκειται να ξεκινήσεις από κάπου, πάρε έναν ωραίο καναπέ», λέει ο Sir John. «Μπορείς να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου αργότερα. Απλώς θέλω πάντα κάποιος να μπαίνει και να νιώθει σαν στο σπίτι του στο σαλόνι μου». Η πρώτη μεγάλη αγορά διακόσμησης σπιτιού του Sir John ήταν ένας όμορφος βελούδινος καναπές σε χρώμα σκουριάς.