Το δημοφιλές κομμάτι που θα προσθέσει ενδιαφέρον σε κάθε δωμάτιο

06.01.2022
Το δημοφιλές κομμάτι που θα προσθέσει ενδιαφέρον σε κάθε δωμάτιο
Τρεις τρόποι να διακοσμήσεις αυτό το υπέροχο αξεσουάρ σπιτιού, που μπορεί ήδη να έχεις

Τα τελευταία χρόνια, οι περίτεχνοι παριζιάνικοι χρυσοί vintage καθρέφτες έχουν κυριαρχήσει στην αγορά. Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε στα σπίτια των influencers στα social media ενώ είναι πολύ πιθανό να έχεις και εσύ ήδη έναν στο σπίτι σου.

Οι καλύτερες προτάσεις για κάνεις την κουζίνα σου να φαίνεται ακριβή (χωρίς να είναι)

Με την πάροδο του χρόνο και την αλλαγή σπιτιών, είναι καλό να χρησιμοποιούμε τα ίδια έπιπλα και διακοσμητικά, αντί να αγοράζουμε συνέχεια καινούργια – κάτι που δεν ωφελεί ούτε το περιβάλλον ούτε το πορτοφόλι σου. Αυτοί οι χρυσοί καθρέφτες μπορούν να χωρέσουν σε διάφορους χώρους. Ένα παραδοσιακό σπίτι μπορεί να τονίσει την επιχρυσωμένη του ποιότητα, ενώ η ίδια αίσθηση αντίκας μπορεί να προσθέσει βάθος σε έναν πιο μοντέρνο χώρο. Παρακάτω θα βρεις τρεις νέους τρόπους με τους οποίους μπορείς να διακοσμήσεις έναν χρυσό καθρέφτη σε οποιοδήποτε χώρο.

Πάνω από το τζάκι, με ένα statement χαλί και σκουρόχρωμο τραπεζάκι

Το να τοποθετείς έναν καθρέφτη πάνω στο τζάκι σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξεις το μάτι προς τα πάνω, ειδικά όταν πολλά αντικείμενα στο σπίτι σου βρίσκονται στο ύψος των ματιών ή πιο κάτω.

Στο πάτωμα με statement καναπέ και φυσικά στοιχεία

Μια εξαιρετική λύση σε μια μεγάλη έκταση κενού χώρου τοίχου είναι απλώς να ακουμπήσεις έναν μεγάλο καθρέφτη πάνω του.

Πάνω από μια συρταριέρα με έργα τέχνης και φλοράλ κουρτίνα

Γέμισε μια γωνιά ακουμπώντας έναν καθρέφτη μικρότερης κλίμακας πάνω από μια συρταριέρα και, στη συνέχεια, συμπλήρωσε το περίτεχνο σκελετό του με vintage έργα τέχνης και φλοράλ κουρτίνες.