Οι καλύτερες προτάσεις για κάνεις την κουζίνα σου να φαίνεται ακριβή (χωρίς να είναι)

01.11.2021
Οι καλύτερες προτάσεις για κάνεις την κουζίνα σου να φαίνεται ακριβή (χωρίς να είναι)
Απόκτησε high-end στυλ χωρίς να κάνεις μεγάλες σπατάλες

Όταν σχεδιάζεις μια πλήρη ανακαίνιση κουζίνας (ή απλώς την ανανέωση ενός μικρού δωματίου), όλες αυτές οι πολυτελείς λεπτομέρειες μπορούν γρήγορα να προστεθούν σε ένα project με υπερβολικό προϋπολογισμό. Για να παραμείνεις εντός του στόχου σου χωρίς να θυσιάσεις το στυλ, ενσωμάτωσε μερικές ιδέες που φαίνονται πιο πολυτελείς από τις τιμές τους.

5 τρόποι να κάνεις τα ράφια σου να φαίνονται πιο chic

Παρακάτω θα βρεις μερικούς έξυπνους τρόπους να διακοσμήσεις μια κουζίνα που φαίνεται ακριβή, χωρίς απαραίτητα να ξοδέψεις πολλά χρήματα:

Πολυτελείς επιλογές φωτισμού
Συχνά, τα ξεπερασμένα φωτιστικά είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία μιας κουζίνας. Σκέψου το ενδεχόμενο να αφαιρέσεις τα κρεμαστά φώτα στην κουζίνα σου για να κάνεις μια πιο μοντέρνα επιλογή ή να προσθέσεις φώτα έμφασης, όπως απλίκες, σε ένα στρατηγικό σημείο.

Ενημέρωσε τις συσκευές σου
Εάν οι παλιομοδίτικες συσκευές υποβαθμίζουν την κουζίνα σου τόσο σε αισθητική όσο και σε λειτουργικότητα, σκέψου μήπως μπορείς να κάνεις μια αναβάθμιση. Μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας ένα αλλά βασικό βήμα, όπως το να αλλάξεις ψυγείο, το οποίο όχι μόνο θα φαίνεται κομψό εξωτερικά, αλλά θα είναι και λειτουργικό εσωτερικά (για παράδειγμα, θα έχει πολλούς ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους).

Διάλεξε ένα κομψό υλικό για τα ντουλάπια
Σκέψου το υλικό - τα συρτάρια, τους μεντεσέδες, τα πόμολα των ντουλαπιών - ως το κόσμημα της κουζίνας σου. Και ακριβώς όπως το να φοράς ένα statement κολιέ, αυτά είναι τα αξεσουάρ που μπορούν να προσθέσουν αμέσως λίγη λάμψη και αίγλη στο δωμάτιο. Αναζήτησε πόμολα κατασκευασμένα από πολυτελή υλικά, όπως ορείχαλκο και φίλντισι.

Προτίμησε ένα κομψό χρώμα για τους τοίχους
Ανεξάρτητα από το αν θέλεις να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται πιο καθαρό ή να το νιώθεις πιο χαρούμενο, μια φρέσκια στρώση χρώματος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να μεταμορφώσεις την ατμόσφαιρα του χώρου σου. Η ίδια αρχή ισχύει για να κάνεις ένα δωμάτιο πιο εκλεπτυσμένο. Επίλεξε ένα διαχρονικό χρώμα, όπως ένα ζεστό υπόλευκο, ή κάνε μια πιο δραματική κομψό επιλογή όπως μια βαθιά μπλε-γκρι απόχρωση.