Τι δείχνει για το χαρακτήρα σου η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου

04.09.2021
Τι δείχνει για το χαρακτήρα σου η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου
Η συνάντηση με κάποιον εκτός του ασφαλούς χώρου του, θα σoυ δώσει μόνο μια μικρή εντύπωση για την προσωπικότητά του. Ωστόσο, όταν μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρά του, πολλές πτυχές του πραγματικού του εαυτού αρχίζουν να γίνονται ορατές. Ακόμη και ο τρόπος οργάνωσης των μαξιλαριών του μπορεί να αποκαλύψει κάτι σημαντικό γι 'αυτόν. Και κάτι ακόμα: μπορείς να ανακαλύψεις πως τα χρώματα που επιλέγεις για τους τοίχους του υπνοδωματίου σου μπορούν να καταδείξουν τις ψυχολογικές σου ανάγκες. Αυτές οι 4 μικρές λεπτομέρειες για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου, μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον εαυτό σου.

Πώς οργανώνεις τα μαξιλάρια του κρεβατιού σου

Στοιβαγμένα: Εάν τοποθετείς τα μαξιλάρια σου στραμμένα προς την κάτω πλευρά του κρεβατιού, στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, τότε μάλλον είσαι πολύ οργανωτική και πρακτική. Δεν σου αρέσει η ακαταστασία, και ο μοντερνισμός είναι το προτιμώμενο στυλ σου. Μπορεί επίσης να είσαι διανοούμενη ή κάποια με καλλιτεχνική πλευρά.

Συμμετρικά: Όταν θες όλα τα μαξιλάρια σου να στέκονται σε τέλεια γραμμή, τότε πιθανότατα δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Σου αρέσουν τα κλασικά πράγματα και διατηρείς καλή τάξη στο σπίτι σου. Είσαι επίσης πολύ αξιόπιστη και οι άνθρωποι εμπιστεύονται τη γνώμη σου, ακόμη και στις μεγαλύτερες κρίσεις.

Μαξιλάρια: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη φροντίδα τους

Το χρώμα των τοίχων της κρεβατοκάμαράς σου

Ροζ ή λιλά: Είσαι μια πολύ ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Δεν έχεις την επιθετικότητα χρωμάτων όπως το μοβ και το κόκκινο. Προσπαθείς να είσαι μοναδική και τρυφερή σε όσους βρίσκονται γύρω σου - ειδικά απέναντι στον σύντροφό σου.

Ανοιχτό μπλε και μπλε navy: Οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε σημαίνουν ότι λατρεύεις την ηρεμία και τη γαλήνη στη ζωή σου. Γι 'αυτό προτιμάς χρώματα που εμφανίζονται στο τέλος της ημέρας όταν ο ήλιος δύει. Από την άλλη πλευρά, το γαλάζιο σημαίνει ότι είσαι τόσο ανοιχτή και καθαρή όσο ο ουρανός. Δεν φοβάσαι να δείξεις τα αληθινά σου χρώματα σε όσους βρίσκονται γύρω σου.

Μπεζ: Αν και μερικοί μπορεί να το βρίσκουν βαρετό, το έχεις επιλέξει γιατί προσφέρει ζεστασιά στο δωμάτιό σου. Είναι ένα πολύ ήσυχο χρώμα και, ως εκ τούτου, σου προσφέρει τη σταθερότητα που εκτιμάς στη ζωή.

7 εύκολα tips για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρά σου με αέρα... Feng Shui

Τι κρατάς στο κομοδίνο σου

Βιβλία: Όταν αγαπάς κάτι, θες όλοι που μπαίνουν στο δωμάτιό σου να μπορούν να ταυτιστούν με αυτό και πιθανότατα είναι μια προσπάθεια να αναδείξεις τα επιτεύγματά σου ή τα όσα σου αρέσουν. Μια μεγάλη στοίβα βιβλίων δείχνει ότι όλες θέλουμε να γνωρίζουν ότι είμαστε σε κάτι πολύ καλές.

Κεριά: Δείχνουν ότι είσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου και έχεις επίγνωση του εαυτού σου. Τα κεριά λειτουργούν σαν ρυθμιστής συναισθημάτων που μπορούν να σε βοηθήσουν να μείνεις κοντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο φροντίζεις την ψυχική σου ευημερία.

10 πράγματα που πρέπει να βγάλεις από το υπνοδωμάτιο σου άμεσα

Τα κλινοσκεπάσματα του κρεβατιού σου

Λευκά σεντόνια: Μάλλον σου αρέσει ο μινιμαλισμός. Τα πάντα στο δωμάτιό σου είναι τακτοποιημένα και απόλυτα καθαρά. Είσαι ένα ανοιχτόμυαλο άτομο που δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του. Σου αρέσει επίσης η υπερβολή και έχεις ταλέντο στις μικρές λεπτομέρειες και δεν στέκεσαι μόνο στην εικόνα των πραγμάτων.

Απαλά χρώματα: Ο ελεύθερος χρόνος και η χαλάρωση είναι ζωτικής σημασίας για εσένα και οι ήσυχοι χρωματικοί τόνοι σου προσφέρουν ακριβώς αυτό. Οι συναισθηματικές σχέσεις είναι σημαντικές για εσένα και οι φίλοι παίζουν τεράστιο ρόλο στη ζωή σου. Είναι επίσης πολύ πιθανό να γεμίσεις το κρεβάτι σου με μερικά μαξιλάρια για να ενθαρρύνεις πραγματικά αυτόν τον τρόπο χαλάρωσης.