Φέτος η μόδα είναι μπλε!

03.07.2020
Φέτος η μόδα είναι μπλε!
Ανέβασε την διάθεσή σου αλλάζοντας τη διακόσμηση του αγαπημένου σου χώρου με επώνυμα λευκά είδη από το Homee.

Στο Homee θα βρεις έξυπνες ιδέες για την κρεβατοκάμαρα , το μπάνιο , το καθιστικό - σαλόνι, την κουζίνα, αλλά και για το βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο. Θα βρεις τις τελευταίες συλλογές της Nef-Nef , Kentia, Palamaiki, Das Home, Nima Home κ.α ελληνικών εταιριών σε τιμές που δεν φαντάζεσαι.

Φέτος η μόδα είναι μπλε! Ανανέωσε τη λινοθήκη σου με σεντόνια και κουβερλί σε αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου για να δώσεις στην κρεβατοκάμαρα σου νησιώτικη αύρα. Βάζοντας σεντόνια σε μπλε αποχρώσεις και μαξιλαροθήκες σε μπλε, τιρκουαζ, θαλασσί, άσπρο, γκρι χρώμα θα δεις το δωμάτιο σου να αλλάζει. Αν θέλεις να έχεις παντού το άρωμα της θάλασσας μπορείς και στο δωμάτιο να τοποθετήσεις αρωματικά κεριά . Τα διακοσμητικά μαξιλάρια ή πουφ ανάλογα με το χώρο μπορούν να συμβάλουν στην καλοκαιρινή διακόσμηση. Επίσης για τις κρύες νύχτες του καλοκαιριού μπορείτε να να χρησιμοποιήσετε κουβερλι σε μπλε αποχρώσεις από την συλλογή Blue Collection του homee.gr

Θα αφήσεις το σαλόνι σου να ταλαιπωρείται με κλασσικά άχρωμα ριχτάρια που μόνο μουντάδα δίνουν στο χώρο ; Βάλε χρώμα και δώσε του τη ζωντάνια που λείπει από το χειμώνα με ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια που θα βρείς στις σελίδες του Homee.

Μπορείς να τοποθετήσεις στον καναπέ σου υπέροχα ριχτάρια στο χρώμα της θάλασσας και να τα συνδυάσεις με διακοσμητικά μαξιλάρια , με μαξιλάρια δαπέδου καθώς και διακοσμητικά πουφ σε αποχρώσεις του μπλε .Τα runner και τα τραπεζομάντιλα στις ίδιες αποχρώσεις μπορούν να κατευθείαν να φέρουν αέρα ανανέωσης. Μια έξτρα «πινελιά» είναι και τα αρωματικά κεριά . Σε έναν δίσκο πρόσθεσε πολλά κεριά διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων και βάλτο πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Μπορείς να διαλέξεις κερί με άρωμα θάλασσας ή κάποιου καλοκαιρινού φρούτου και θα νιώσεις ότι η θάλασσα ήρθε κατευθείαν στο σπίτι σου.

Τέλος μην ξεχάσεις να επισκεφτείς την κατηγορία των προσφορών για οικονομικές αγορές σε επώνυμα λευκά είδη.

Διακοσμητικό Καλάθι (35x28) Seagrass Nef-Nef

Για άλλη μια χρονιά η εταιρία Nef-Nef σας προτείνει να "ντύσετε" το χώρο σας με το μπλε της θάλασσας και του ουρανού. Μια συλλογή εμπνευσμένη από το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που περιλαμβάνει πολλά νέα προϊόντα. Εμείς σας προτείνουμε να την εξερευνήσετε παρέα με το Homee και να την εντάξετε στις φετινές σας διακοσμητικές παρεμβάσεις.

Μαξιλάρι Διακοσμητικό (45x45) Watch Me Grey Nef-Nef

Σεντόνια Σετ Υπέρδιπλα Warren Blue Nef-Nef

Αρωματικό χώρου με Στικς Sea Salt Nef-Nef

Κουβερλί Υπέρδιπλο Blazen Nef-Nef

Ριχτάρια Σαλονιού August Nef-Nef

info:

Διέυθυνση: Τράλλεων 78 Γαλάτσι

Site: https://www.homee.gr/

Facebook: Homee.gr

2102132750