Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει σαν την... Kate Middleton

22.06.2020
Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει σαν την... Kate Middleton
Με λιγότερο από 20 ευρώ

Είναι κομψή, πανέμορφη, στυλάτη και έχει τεράστια επιρροή: Ο λόγος για την Kate Middleton, που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από αμέτρητες γυναίκες για τη κομψότητα και το στυλ της.

Δες και αυτό: Τα 10 πράγματα που κάθε ενήλικος πρέπει να έχει στο σπίτι του

Γιατί λοιπόν να μη θέλει κανείς ο χώρος του να μυρίζει σαν τη Δούκισσα του Cambridge, δημιουργώντας μια elegant ατμόσφαιρα στον προσωπικό του χώρο; Αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκε ένας δημιουργός κεριών και αποφάσισε να φτιάξει ένα κερί με άρωμα...Kate Middleton και να το πουλήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα Etsy στην τιμή των 18.41 ευρώ. Ο χρόνος καύσης του είναι 50 ώρες και και "μυρίζει όπως ακριβώς η επιρροή που θα έχει στον χώρο σου, trendsetting και βασιλικά κομψό”.

Αυτό το είδες; 5 κοινές παγίδες διακόσμησης που μπορεί να κάνουν το σπίτι σου να δείχνει μικρότερο

Η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William, Δούκα του Camridge στις 29 Απριλίου 2011. Το γάμο τους, που προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση παγκοσμίως παρακολούθησαν περίπου 300 εκατομμύρια κόσμου. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Το περιοδικό Time την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2012.