Kate Middleton: Ποιο είναι το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για εκείνη;

09.12.2019
Kate Middleton: Ποιο είναι το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για εκείνη;
Το ξέρουμε ότι σας αρέσει πολύ να διαβάζετε πράγματα για την Kate Middleton για αυτό τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε πώς θεωρεί το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η δούκισσα την περασμένη εβδομάδα βοήθησε μαθητές στο Peterley Manor Farm, να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα δέντρα για τις τάξεις τους και παράλληλα αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά των ελάτων που της αρέσουν περισσότερο.

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος Roger Brill είπε στο People ότι το τέλειο δέντρο για τη Δούκισσα είναι αυτό που μυρίζει όμορφα και δεν ρίχνει τις βελόνες του στο πάτωμα.

«Ρώτουσε για τα δέντρα που ρίχνουν τις βελόνες τους και εκείνα που δεν τις ρίχνουν και ποιο απ’ όλα έχει την ωραιότερη μυρωδιά», είπε ο Roger.

«Είπε ότι συνήθως στολίζουν στο παλάτι το έλατο Nordmann (Kαυκάσου) του οποίου οι βελόνες πέφτουν πολύ σπάνια».

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας δήλωσε ότι η Kate είχε πολύ ενεργό ρόλο όταν ήρθε να βοηθήσει τα παιδιά να επιλέξουν τα δέντρα τους και κάποια στιγμή κράτησε ένα δέντρο με τα χέρια της για να μπορέσουν να το δουν τα παιδιά καλύτερα.

«Μάλλον θα πρέπει να της δίνω δουλειά τα Σαββατοκύριακα. Ήταν μια πολύ καλή πωλήτρια» είπε, αστειευόμενος, ο Roger.

Ως μέρος της βασιλικής επίσκεψής της, η Kate πήγε επίσης στο Elves Enchanted Forest της φάρμας, όπου βοήθησε στη διακόσμηση και στα εορταστικά τρόφιμα για τους ταράνδους.

Στο μεταξύ στο δάσος, η Kate μίλησε για λίγο για τον μικρότερο γιο της Πρίγκιπα Louis, ενώ βοηθούσε τις οικογένειες να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις.

Μάλιστα κάπου ανάμεσα στην προετοιμασία του φαγητού για τους ταράνδους και τα γράμματα στον Άι Βασίλη , ένα από τα παιδιά φώναξε κάτι που προκάλεσε γέλια στη Δούκισσα.

Σύμφωνα με την Express, ένα μικρό αγόρι προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή της Kate όταν ξαφνικά φώναξε: «Εγώ, εγώ».

Η Kate αργότερα αποκάλυψε ότι ο ενός έτους Louis, λέει συχνά το ίδιο πράγμα όταν την ακολουθεί γύρω γύρω, κάτι που όπως είπε η δούκισσα, μπορεί να συμβαίνει σε πολλούς γονείς.