Melania Trump: Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στόλισε και έκανε τον Λευκό Οίκο... κόκκινο [photos & video]

27.11.2018
Melania Trump: Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στόλισε και έκανε τον Λευκό Οίκο... κόκκινο [photos & video]
Είναι αυτή η εποχή του χρόνου όπου τα σπίτια στολίζονται το ένα μετά το άλλο και ο κόσμος -μικρός και μεγάλος- περιμένει τον Άη Βασίλη -σε όποια μορφή και έκφανση!

Στο εορταστικό πνεύμα της εποχής είχαμε και τα "αποκαλυπττήρια" του φετινού στολισμού του Λευκού Οίκου στην Washington, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά υπό την αποκλειστική επίβλεψη της Melania Trump.

Υπέρλαμπρος, επιβλητικός αλλά και πολύ... κόκκινος φέτος ο εορταστικός διάκοσμος, συγκέντρωσε πλήθος σχολίων στα social media, πολλοί από τους χρήστως των οποίων, ως γνωστόν, περιμένουν τους πάντες στη... γωνία!

Διάβασε επίσης: Melania Trump - Βασίλισσα Letizia: Δύο εμφανίσεις παρόμοιες αλλά και πολύ διαφορετικές!

Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια συγκέντρωσαν τα 40 πανήψυλα κατακόκκινα έλατα που τοποθετήθηκαν στονδιάδρομο που ενώνει την Ανατολική Πτέρυγα (East Wing) με το Ανατολικό Δωμάτιο του Κήπου (East Garden Room). Δεν άρεσαν!

Διάβασε επίσης: Χριστούγεννα 2018: Τι να στολίσεις φέτος -εκτός από δέντρο [photos]

Ωστόσο, από τον Λευκό Οίκο εκδώθηκε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επιλογή χρώματος τόσο στα δέντρα αυτά όσο και στα 14.000 (!) στολίδια που χρησιμοποίησε στα υπόλοιπα 29 χριστουγεννιάτικα δέντρα που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο.

Το κόκκινο χρώμα λοιπόν σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, είναί συμβολικό και αντιπροσωπεύει τις ρίγες που βρίσκονται στην προεδρική σφραγίδα και συμβολίζουν την αξία και τη γενναιότητα.

Και του χρόνου!