5 tips για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa χωρίς έξοδα!

14.09.2018
5 tips για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa χωρίς έξοδα!
Ας είναι το project του Σαββατοκύριακου!

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεσαι σε spa και ινστιτούτα. Υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει με πολυτελές... χαμάμ! Δεν απαιτεί κάποια ανακαίνιση ούτε και πολλά έξοδα! Μονάχα 5 εύκολα και γρήγορα tips διακόσμησης που χρειάζεται να βάλεις σε εφαρμογή.

Διάβασε επίσης: Κάνε το μπάνιο σου (σαν) καινούριο σε 10 απλά βήματα

Ανακάλυψέ τα παρακάτω!

1. Κράτα το πάντα καθαρό

Αυτό σημαίνει, επένδυσε στην οργάνωση και καθαριότητα του χώρου. Κάθε πράγμα πρέπει να έχει τη θέση του ενώ κάποια σημεία, όπως η λεκάνη, πρέπει να καθαρίζονται κάθε 3-4 ημέρες. Πέταξε τα μισοτελειωμένα μπουκάλια που σκοπεύεις να μην τελειώσεις ποτέ, άσε τον πάγκο δίπλα στον νιπτήρα σχεδόν άδειο και βρες ένα κλειστό χώρο για όλα τα υπόλοιπα και ιδίως, τις ηλεκτρικές συσκευές.

2. Επένδυσε σε αφράτα λευκά είδη

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απαλότητα μιας αφράτης πετσέτας ή με ένα ζεστό μπουρνούζι! Δεν χρειάζεται καν να ξοδέψεις πολλά! Δική μας πρόταση, το νέο ελληνικό eshop whitefabric.gr που διαθέτει όλα τα παραπάνω σε απόλυτα προσιτές τιμές και λαχταριστά χρώματα.

Διάβασε επίσης: Μυστικά για σούπερ χαλάρωση στο μπάνιο

3. Άλλαξε φώτα!

Αλλά όχι λάμπες. Ένα λευκό έντονο φως είναι τέλειο για τη στιγμή που βάφεσαι αλλά όχι και για τη στιγμή που θες να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Τοποθέτησε μερικά κεριά με καπάκι στο μπάνιο σου και άναψε εκείνα όταν θες να δεις το μπάνιο σου σαν... spa!

4. Λίγα και προσεγμένα

Το μπάνιο δεν χρειάζεται πολλά αντικείμενα. Φρόντισε λοιπόν αυτά τα λίγα που χρειάζεται να τα επιλέξεις με φροντίδα. Ξεφορτώσου ό,τι έχει σπάσει ή χαλάσει και αντίκατάστησέ τα με ένα όμορφο, λιτό σετ μπάνιου που θα πηγαίνει με όλα. Όσο για τη "διακόσμηση"; Χρησιμοποίησε μικρά φυτά εσωτερικού χώρου για να ζωντανέψεις το μπάνιο. Στις ορχιδέες, παραδείγματος χάριν, αρέσει πολύ η υγρασία και η ζέστη του μπάνιου.

5. Βρες το χρόνο να το απολαύσεις!

Αν έκανες όλα τα παραπάνω, το μπάνιο σου έχει ήδη αλλάξει πολύ. Ολοκλήρωσε τη μεταμόρφωση επενδύοντας σε υπέροχα αφρόλουτρα, scrub και άλατα μπάνιου και, τέλος, κάνε ώρα στον πρόγραμμά σου για να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο. Χαμήλωσε το κινητό σου, ζήτα απόλυτη ηρεμία για μία ώρα και αφιέρωσε την στην φροντίδα του εαυτού σου!

Διάβασε επίσης: 7 κολπάκια για πάντα αστραφτερό μπάνιο