Τα κορυφαία trends διακόσμησης του Φθινοπώρου

12.08.2018
Τα κορυφαία trends διακόσμησης του Φθινοπώρου
Τα prints και οι τολμηρές αποχρώσεις κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους

Αν είσαι λάτρης του design, και θέλεις να ενημερώνεσαι για τα τελευταία trends, είναι καλύτερο να το κάνεις από τους κορυφαίους στο είδος.

Το West Elm είναι μια αλυσίδα καταστημάτων που διαθέτει σύγχρονα έπιπλα και statement διακοσμητικά με σχέδια γεμάτα έμπευση και χρώμα. Πρόσφατα μάλιστα, κυκλοφόρησε ο κατάλογος του για τη σεζόν του Φθινοπώρου, και σίγουρα δεν είναι καθόλου απογοητευτικός.

Διάβασε επίσης: 8 τρόποι να αισθάνεσαι σα στο σπίτι σου σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου

Παρακάτω θα βρεις τα κορυφαία trends διακόσμησης για το επερχόμενο Φθινόπωρο:

Βελούδο

Για μια φθινοπωρινή ανανέωση, δεν υπάρχει πιο πολυτελές ύφασμα από το βελούδο. Επίλεξε μια κομψή βελούδινη καρέκλα για το σαλόνι σου, για τέλειες στιγμές χαλάρωσης.

Statement χρώματα
Θέλεις να προσθέσεις μια εκκεντική πινελία σε ένα μονοχρωματικό δωμάτιο του σπιτιού σου; Πρόσθεσε λίγο κίτρινο είτε βάφοντας ένα μικρό έπιπλο, είτε με ένα στυλάτο διακοσμητικό.

Mοντέρνος φωτισμός με LED

O φωτισμός και τα φωτιστικά ενός δωματίου μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα απ'όσα φαντάζεσαι. Προτίμησε μια κομψή επιτραπέζια λάμπα με φως LED, ή έναν μοδάτο LED πολυέλαιο, για να ενισχύσει το vibe της τραπεζαρίας σου.

Prints

Κάθε σπίτι μπορεί να επωφεληθεί από μια μοκέτα. Προτίμησε ένα παιχνιδιάρικο κομμάτι με χρώματα και prints, και θα είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να ζωντανέψες το καθιστικό ή το γραφείο σου.