Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Απαγορεύεται να ανακαινίσουν το νέο τους σπίτι!

03.08.2018
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Απαγορεύεται να ανακαινίσουν το νέο τους σπίτι!
Το δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ έρχεται με αυστηρούς... όρους!

Πριν από μία εβδομάδα ανακοινώθηκε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ χάρισε ένα ακόμα σπίτι στους νεόνυμφους της βασιλικής οικογενείας. Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry ωστόσο δεν θα μπορέσουν να ανακαινίσουν τη νέα τους κατοικία!

Ο λόγος για το Adelaide Cottage που βρίσκεται μέσα στις εκτάσεις του Windsor Castle και, καθώς φαντάζεσαι, ουδεμία σχέση έχει με ένα απλό "εξοχικό". Η διακόσμηση ενος παλατιού δεν μοιάζει με καμία άλλη αφού οφείλει κανείς να συμμορφωθεί με την ιστορική αξία του κτιρίου, τις αιωνόβιες διακοσμήσεις και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες αλλά και τον σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε αρχικά το κτίριο. Η Meghan και ο Harry αναμένεται να δέχονται επισκέψεις υψηλών προσώπων στον χώρο αυτό επομένως οφείλουν να διατηρήσουν την μεγαλειότητα που αποπνέει ο χώρος.

Το Adelaide Cottage έχει Grade II status. Είναι, κοινώς, διατηρητέο με πολύ υψηλή ιστορική αξία! Όπως σου είπαμε άλλωστε και στο πρώτο άρθρο που γράψαμε γι'αυτό, διαθέτει ένα ελληνορωμαικό μαρμάρινο τζάκι ενώ επίχρυσα δελφίνια και σχοινιά από το Βασιλικό Γιωτ Royal George στολίζουν την κορυφή της κρεβατοκάμαράς του!

Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι και πιο συγκεκριμένα, η Meghan αναμένεται να αλλάξει τη διακόσμηση του χώρου χωρίς ωστόσο να πειράξει τις επιφάνειες. Κι αν έχουμε μια ιδέα για το στυλ της από το πρώην σπίτι της στο Toronto, ο χώρος θα αποπνέει μία πολυπολιτισμική, chic άνεση. Μια σκανδιναβική πολυτέλεια συνδυασμένη με πολύτιμα έργα τέχνης και αντικείμενα από όλο τον κόσμο.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να συνδυάσουν το φρέσκο, νεανικό τους γούστο με τη βαριά υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού, οι νεόνυμφοι θα έχουν τουλάχιστον την άνεση να ανακαινίσουν πλήρως και όπως εκείνοι θέλουν το νέο τους εξοχικό στο Cotswolds που, σύμφωνα με πηγές, δεν θεωρείται επίσημη βασιλική κατοικία και για το οποίο πλήρωσαν οι ίδιοι.

Δες παρακάτω μερικές ακόμα φωτογραφίες από το πρώην σπίτι της Meghan και πάρε μία ιδέα για το στιλ της στη διακόσμηση: