Ξεχωριστά κουτιά για δώρα από τα χεράκια σου [photos]

26.11.2016
Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό -και οικονομικό- από το να προσφέρεις ένα δώρο που έχεις φτιάξει αποκλειστικά εσύ. Με τις γιορτές να πλησιάζουν, ιδού μια ιδέα για να φτιάξεις μόνη και το περιτύλιγμα...

Θα χρειαστείς παλιά κουτάκια από δώρα και κουζινικά που είτε υπάρχουν στο σπίτι σας από τα παιδιά σου είτε μπορείτε να τα αγοράσετε πολύ φθηνά σε μεγάλα καταστήματα με παιδικά παιχνίδια. Εμείς προτιμήσαμε τα τσίγκινα και τα πορσελάνινα σκεύη που είναι πιστές απομιμήσεις των ειδών κουζίνας.

Χρησιμοποιώντας θερμοκόλλα κολλησε σε κάθε καπάκι από ένα κουζινικό, προσέχοντας το μέγεθός του να μην υπερβαίνει την επιφάνεια της βάσης. Στο κουτάκι που εμείς θα βάζαμε το σοκολατάκια, επιλέξαμε ένα φλιτζανάκι και στο κουτί με τα μπισκότα μια φόρμα κι έναν αβγοδάρτη.

Στη συνέχεια τοποθέτησε στο κάθε κουτί χαρτί αφής, ενώ στη βάση του στρώσε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ή κόλα μαγειρέματος γιατί να μη λερώσουν το κουτί τα γλυκίσματα που θα βάλεις μέσα. Εξάλλου, θέλεις ο αποδέκτης του δώρου να μπορεί να το ξαναχρησιμοποιήσει και μετά. Μόλις βάλεις τα μπισκότα και τα σοκολατάκια προσεκτικά στο κουτί τους, έτσι απλά... είσαι έτοιμη.