3 εύκολα tips για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια

28.08.2018
3 εύκολα tips για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια
Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να σταματήσεις τη δυσάρεστη μυρωδιά

Συμβαίνει στις καλύτερες οικογένειες: Επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, πάμε στην κουζίνα μας και συνειδητοποιούμε ότι η μυρωδιά από τον κάδο απορριμμάτων έχει αρχίσει να περνάει σε όλο το σπίτι.

Δεν είναι μόνο τα σκουπίδια της κουζίνας, αφού κάθε κάδος απορριμμάτων σε όλο το σπίτι μπορεί εύκολα να αρχίσει να μυρίζει δυσάρεστα, ακόμα και αφού βγάλεις τα σκουπίδια και αντικαταστήσεις τις σακούλες.

Διάβασε επίσης: 7 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να καθαρίζεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στην κουζίνα σου

Ευτυχώς, το να βάλεις τέλος σε αυτήν την οσμή και το να τη σταματήσεις από το να επιστρέψει είναι πιο απλό απ'ότι φανταζόσουν, και ίσως έχεις ήδη τα απαραίτητα υλικά:

Μέθοδος # 1: Εφημερίδα
Τοποθέτησε δύο στρώματα εφημερίδας στο κάτω μέρος του κάδου απορριμμάτων. Θα απορροφήσουν δύσοσμες διαρροές, οπότε αν κάτι στον κάδο αρχίσει να στάζει, δεν θα υπάρξει διαρροή της μυρωδιάς και ο καθαρισμός θα είναι πολύ πιο έυκολος.

Μέθοδος # 2: Φύλλα στεγνωτηρίου
Τα φύλλα στεγνωτηρίου μπορούν να κάνουν θαύματα για τα ρούχα σου, αλλά μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν στα προβλήματα του κάδου απορριμμάτων. Απλά ρίξε ένα φύλλο στο κάτω μέρος του κάδου και σύντομα θα μυρίσει τόσο φρέσκα ​​όσο το πλυντήριο σου.

Μέθοδος # 3: ένα φακελάκι DIY
Χρησιμοποιώντας συρραπτικά, μπορείς να φτιάξεις ένα σακουλάκι για να σταματήσεις τη δυσάρεστη μυρωδιά των σκουπιδιών. Γέμισε ένα φίλτρο καφέ με μαγειρική σόδα και στη συνέχεια και κλείσε την κορυφή με νήμα. Τοποθέτησε το σακουλάκι στο κάτω μέρος του κάδου απορριμμάτων και θα παρατηρήσεις σύντομα τη διαφορά.