Super Διαγωνισμός - Messinian Spa: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν ολοκαίνουργια φανταστικά προϊόντα περιποίησης

19.04.2023
Super Διαγωνισμός - Messinian Spa: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν ολοκαίνουργια φανταστικά προϊόντα περιποίησης
Η Messinian Spa καλωσορίζει την Άνοιξη και σας κάνει να νιώθετε cherry special με την καινούρια της σειρά, I love you cherry much! Μία σειρά με 90% φυσική σύνθεση, για καθημερινή χρήση και κατάλληλη για όλη την οικογένεια, που θα σας χαρίσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης, με ξεχωριστό άρωμα κεράσι!

Η σειρά περιλαμβάνει το αφρόλουτρο I love you cherry much 300ml, με βούτυρο καριτέ, πανθενόλη, βιολογική αλόη και εκχυλίσματα ροδιού, μούρων και λουλουδιών, αφήνοντας την επιδερμίδα σας καθαρή, φρέσκια και απαλή. Το σαμπουάν I love you cherry much 300ml, με βαμβάκι, αμύγδαλο, πρωτεΐνες σιταριού, μέλι, εκχυλίσματα χαμομηλιού, έλαιο καρύδας και argan, συστατικά, που προσφέρουν ενυδάτωση, όγκο, απαλότητα, θρέψη και ενισχύουν τη λάμψη της τρίχας. Τέλος, το γαλάκτωμα σώματος I love you cherry much 300ml, εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά, όπως αμυγδαλέλαιο, πανθενόλη, εκχυλίσματα καλέντουλας, ροδιού και σύκου, που χαρίζουν στο δέρμα σας την απαραίτητη ενυδάτωση και μία βελούδινη αίσθηση.

Πείτε «σ’ αγαπώ» στους αγαπημένους σας με ένα φιλί και χαρίστε τους μια cherry εμπειρία με τη νέα σειρά καλλυντικών της Messinian Spa I love you cherry much!

i love u cherry much slider 1

New Vintage Boxes

Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty δώρα που μπορείς να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ψάχνετε δώρα για τους αγαπημένους σας; Τα ανανεωμένα vintage boxes της Messinian Spa μόλις κυκλοφόρησαν και κλείνουν μέσα τους υπέροχα φυσικά προϊόντα ομορφιάς, δημιουργώντας τα τέλεια gift sets!

Κυκλοφορούν σε 2 υπέροχα σχέδια και 4 διαφορετικούς συνδυασμούς, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στους δικούς σας, αλλά και σε εσάς τους ίδιους!

Το Vintage Box “Glowing Skin” απευθύνεται σε όσους αναζητούν λάμψη στη ζωή τους! Περιλαμβάνει shimmering hair&body mist Messinian Spa με βασιλικό πολτό και ελίχρυσο 100ml και την αντίστοιχη κρέμα χεριών&σώματος 250ml, που θα σας κάνει να λάμπετε μέσα και έξω!

Το Vintage Box “Coconut Love”, για τους λάτρεις της καρύδας, περιλαμβάνει hair&body mist καρύδα-βανίλια-ηλιοτρόπιο Messinian Spa 100ml και ενυδατική, καταπραϋντική κρέμα σώματος με γιαούρτι, κάνναβη&καρύδα 250ml.

coconut love vb 1

Το δροσερό και ακαταμάχητο Vintage Box “Yogurt Aloe” με ενυδατική κρέμα σώματος γιαούρτι-αλόη Messinian Spa 250ml και αφρόλουτρο γιαούρτι-αλόη 300ml.

Τέλος, το Vintage Box “Hair Conditioning”, για την απόλυτη περιποίηση των μαλλιών σας, που περιλαμβάνει μάσκα μαλλιών Messinian Spa με ρόδι&δάφνη 250ml και τη μαλακτική κρέμα μαλλιών, χωρίς ξέβγαλμα, 150ml.

beauty oil 3 in 1 gr 1 1

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΝΙΚΗΤΕΣ

Το Womenonly και τα Messinian Spa κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς από 3 φανταστικά δώρα.

Οι 3 νικητές που κερδίζουν 3 προϊόντα της σειράς I love you cherry much, Το vintage box το νέο COCONUT LOVE - Hair&Body Mist Coconut-Heliotrope-Vanilla 100ml+Body Yogurt Hemp & Coconut 250ml, και το Ενυδατικό Έλαιο 3 σε 1, είναι:

1. Σοφία Φραγκιουδάκη

2. Ελισάβετ Λογοθέτη

3. Ελένη Ιωαννίδου

Οι νικήτριες θα λάβουν και mail για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2023 - 12:46