Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε τα 3 ολοκαίνουρια, σαγηνευτικά eau de parfum από τα Messinian Spa

29.09.2022
Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε τα 3 ολοκαίνουρια, σαγηνευτικά eau de parfum από τα Messinian Spa
Τρία ολοκαίνουρια, σαγηνευτικά eau de parfum έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά αρωμάτων της Messinian Spa, να ανανεώσουν το μπουντουάρ σας και να διεγείρουν τις αισθήσεις σας!

Το Messinian Spa Cotton Candy & lily of the Valley, το unisex άρωμα Black Truffle και το Royal Jelly & Helichrysum eau de parfum, η ήδη λατρεμένη σας από τη σειρά hair & body mist μυρωδιά, που τώρα κυκλοφορεί χωρίς τη χρυσόσκονη!

Το Cotton Candy & lily of the Valley eau de parfum είναι ένα γλυκό, πλούσιο και θερμό άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μαλλί της γριάς, εξωτικά φρούτα και περγαμόντο, οι μεσαίες νότες είναι μέλι, μούρα, γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας και οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, καραμέλα, βανίλια, σπόρος τόνκα και μόσχος.

Το unisex Messinian Spa Μαύρη Τρούφα eau de parfum διαθέτει ένα unisex, γήινο άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την κομψότητα. Οι νότες κορυφής είναι σανδαλόξυλο και περγαμόντο. Οι μεσαίες νότες είναι κέδρος και γιασεμί, ενώ οι νότες της βάσης είναι βανίλια, κεχριμπάρι, μόσχος και δέρμα.

Το Messinian Spa Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος eau de parfum διαθέτει ένα ουράνιο γλυκό άρωμα, που θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι, βατόμουρο και καρύδα, οι μεσαίες νότες είναι παιώνια, γιασεμί και καραμέλα και οι νότες της βάσης είναι βανίλια, σπόρος τόνκα και μόσχος.

Το Womenonly και τα Messinian Spa κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς από 3 φανταστικά ολοκαίνουρια eau de parfum!

Διαγωνισμός:

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 1 σετ με 3 eau de parfum. Το Cotton Candy & lily of the Valley eau de parfum, το unisex Messinian Spa Μαύρη Τρούφα eau de parfum και το Messinian Spa Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος eau de parfum. Για να μπείτε στην κλήρωση δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια διαγωνισμού 29/9-7/10

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν μέσω mail.