Σούπερ καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε ένα απίθανο δώρο αξίας €108 από το Yoost.gr

16.07.2020
Σούπερ καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε ένα απίθανο δώρο αξίας €108 από το Yoost.gr
Ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου; Είτε πας κοντά είτε πιο μακριά, το WomenOnly.gr διάλεξε για εσένα το ωραιότερο δώρο του καλοκαιριού. Και... δεν είναι μόνο ένα!

Ξεκίνησε ένα πραγματικά παράξενο καλοκαίρι, κατά το οποίο θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όμως διακοπές θα κάνουμε. Θα ξεκουραστούμε, θα περάσουμε όμορφα και θα ψωνίσουμε αυτά που μας λείπουν -ίσως και κάτι παραπάνω!

Ένα από τα πράγματα που άλλαξε στην καθημερινότητά μας μέσα στην περίοδο της καραντίνας είναι η σχέση μας με το Online Shopping. Σε όλους τους τομείς, μάλιστα. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα νέο ιντερνετικό κατάστημα όπου βρήκαμε τα πάντα, το Yoost.gr

Ρούχα, αξεσουάρ, smartphones, tablets, gadgets. Ό,τι θέλαμε το βρήκαμε. Εμείς ψωνίσαμε όμως διαλέξαμε και για εσάς ένα μοναδικό δώρο για το καλοκαίρι.

Το Yoost.gr προσφέρει σε έναν ή μία τυχερή ένα σούπερ δώρο συνολικής αξίας €108!!!

Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί μέχρι τη Δευτέρα στις 12μμ και κέρδισε μεμιάς τα εξής απίθανα κομμάτια:

Μία τσάντα θαλάσσης με τα χρώματα της πατρίδας μας (Μ60εκ.-Φ13εκ.-Υ43εκ) αξίας €22

Ένα μοντέρνο παρεό-πετσέτα (180×94 εκ) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά για να ξαπλώσεις στην παραλία αλλά αμέσως μετά μπορείς να το φορέσεις για τις βόλτες σου, αξίας €35

Ένα έξυπνο ρολόι με ενσωματωμένη δυνατότητα GSM,αξίας €26. Διακριτικό, με μοντέρνο σχεδιασμό και λεπτό τελείωμα, είναι ιδανικό για γυναίκες και άντρες εξίσου.

Ένα ασύρματο φορητό αδιάβροχο ηχείο που θα σου χαρίσει πανέμορφες ώρες απόλαυσης με την αγαπημένη σου μουσική, αξίας €25.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και περίμενε την ανακοίνωση στις 27 Ιουλίου μετά τις 12 το μεσημέρι. Καλή επιτυχία από το Womenonly.gr και το Yoost.gr Kαι... Καλό Καλοκαίρι!