Διαγωνισμός Bowtech Center: Κερδίστε 2 θεραπείες Bowtech και 2 συνεδρίες μάλαξης back & neck massage!

19.06.2020
Διαγωνισμός Bowtech Center: Κερδίστε 2 θεραπείες Bowtech και 2 συνεδρίες μάλαξης back & neck massage!
Bowtech σημαίνει... πρόληψη, θεραπεία, ευεξία για όλους

Η σύγχρονη καθημερινότητα και οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, μας φέρνουν αντιμέτωπους και με διάφορα προβλήματα. Οι άνθρωποι έχουν αφεθεί σε έναν τρόπο ζωής απαιτητικό και συχνά ξεχνούν ότι το σώμα αργά ή γρήγορα θα αντιδράσει. Οι εντατικοί ρυθμοί σε συνδυασμό με ένα ανασφαλές περιβάλλον, αλλά και η αύξηση των υποχρεώσεων, είναι παράγοντες που μας φέρνουν αντιμέτωπους με αγχώδης διαταραχές μακροπρόθεσμα με άλλα προβλήματα υγείας τα οποία όμως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο. Ο λόγος για τη Bowtech που είναι μία αποτελεσματική μέθοδος αυτοΐασης ικανή να ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του σώματος!

Αναλυτικά η μέθοδος Bowtech
Μια συνεδρία Bowtech αποτελείται από μια σειρά ηπίων κινήσεων, οι οποίες εφαρμόζονται πάνω στο σώμα του ασθενή, που βρίσκεται ξαπλωμένος στο θεραπευτικό κρεβάτι, φορώντας ελαφριά και άνετα ρούχα. Μεταξύ κάθε σειράς κινήσεων, υπάρχει παύση 2-5 λεπτών, ανάλογα με την ανταπόκριση του σώματος του ασθενή.

Οι κινήσεις αυτές είναι ήπιες, έχουν την μορφή ρολαρίσματος και εφαρμόζονται πάνω στους μύες, τους τένοντες και τον συνδετικό ιστό. Το σύνολο αυτών των κινήσεων-Bowen, όπως ονομάζονται- μαζί με τις παύσεις αποτελεί μία συνεδρία Bowtech και διαρκεί 40-50 λεπτά. Μετά το πέρας της συνεδρίας, δίδονται κάποιες οδηγίες, που θα πρέπει να τηρεί ο ασθενής μέχρι το επόμενο ραντεβού, μετά από 7 μέρες. Σε πολλούς ασθενείς, τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Στους περισσοτέρους από αυτούς, 6-8 συνεδρίες είναι αρκετές για να αποκατασταθεί το πρόβλημά τους και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τους, ακολουθούν ένα πρόγραμμα πρόληψης, κατά το οποίο, 1-2 συνεδρίες ανά 10-12 εβδομάδες, θα τους αναζωογονεί και θα λειτουργεί προληπτικά προστατεύοντάς τους από το να ασθενήσουν πάλι. Η εμπειρία έχει αποδείξει, ότι οι ασθενείς που ακολουθούν το πρόγραμμα, παραμένουν υγιείς, απολαμβάνοντας παράλληλα μια υψηλή ποιότητα ζωής.

Σε ποιους απευθύνεται;

H Bowtech είναι μία ολιστική θεραπεία του σώματος που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή πάθησης και μπορεί να είναι αποτελεσματικό για όλους. Βάλτε τέλος σε προβλήματα της μέσης και της πλάτης, ισχυαλγίες, τενοντίτιδες, σε χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις, αρθρίτιδες, σύνδρομο ΧΑΠ αναπνευστικά προβλήματα και έλκος. Εδώ αναζητούν ανακούφιση ακόμη και αθλητές, καθώς λειτουργεί προληπτικά, επιταχύνει το χρόνο αποθεραπείας μετά από τραυματισμό και βελτιώνει τις επιδόσεις τους.

Bowtech: H Νο1 μέθοδος αυτοΐασης του οργανισμού!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Για να διεκδικήσετε:
2 θεραπείες Bowtech με θεραπευτική αξιολόγηση διάρκειας 90 λεπτών αξίας 60 ευρώ η μια
και 2 συνεδρίες μάλαξης back & neck massage διάρκειας 30 λεπτών αξίας 25 ευρώ η μία,
σ
υμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24/6

Tα δώρα θα δοθούν σε συνεννόηση και μέ βάση τα όσα ορίζει το Bowtech center.

info:

Site: www.bowtechcenter.com/

Διεύθυνση:

1. Ηριδανού 3, περ. Χίλτον 115 28, Αθήνα

2. Αθανασίου Διάκου 4 πλησίον ΗΣΑΠ
145 61 Κηφισιά

Tηλ: 210 7296600

Facebook