Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε 3 δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ η μία για αγορά προϊόντων της Acamnia!

30.10.2018
Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε 3 δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ η μία για αγορά προϊόντων της Acamnia!
Το πιο τέλειο δώρο λάμψης και ομορφιάς είναι εδώ.

Η ελληνική εταιρεία καινοτόμων δερμοκαλλυντικών Acamnia που παράγονται στην Ελλάδα, έχει την αποκλειστικότητα για δύο καινοτόμες ουσίες.

1. ΠΥΚΝΟΓΕΝΟΛΗ®- θα την βρείτε στα καλλυντικά της Premium Collection, με την σφραγίδα της ελβετική φαρμακευτικής εταιρεία που παράγει την Πυκνογενόλη παγκοσμίως, ένα σούπερ αντιοξειδωτικό συστατικό με 400 κλινικές μελέτες και επίσημη ένδειξη και αναγνώριση από τον Ευρωπαϊκό - ΕΜΕΑ και τον Αμερικάνικο Οργανισμό υγείας- FDA.

2. Το τελευταίας τεχνολογίας ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 3Dplus® που περιέχεται σε ΟΛΑ τα προϊόντα, ακόμα και το αφροντούς, με τέλεια αναπλαστική και αντιγηραντική ιδιότητα.

Τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με τα δεδομένα παρασκευής και εγκρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι τα μοναδικά σε όλο τον κόσμο με κύριο συστατικό τον απόλυτο συνδυασμό ομορφιάς και αντιγήρανσης- πυκνογενόλη® και υαλουρανικό 3Dplus® και όχι μόνο. (Premium Collection) 100% φυτικά, οργανικά σαπούνια, χωρίς σιλικόνες-parabens-ppg, και πάνω από όλα CRUELTY FREE- NO ANIMAL TESTED

Ενδεικτική Λιανική Τιμή- Δερμο-Καλλυντικά .

ACAMNIA

Ε.Λ.Τ με ΦΠΑ 24%

PREMIUM COLLECTION

Le Pin Aster Eye Cream - 15 ml

Barcode: 5214000854050

50,2

Le Pin Aster Intensive Serum - 30 ml

Barcode: 5214000854029

52,5

Intensive serum (30ml)

All skin types-

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MAKE UP

Ορός εντατικής ενυδάτωσης, με συσφιγκτική δράση, ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος καθώς το θρέφει και το ενυδατώνει σε βάθος. Ο καινοτόμος συνδυασμός Pychogenol, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, με την δράση του Hyaluronic 3Dplus και του Sodium PCA συμβάλουν αισθητά στην διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος και στην ανθεκτικότητα του.

Τρόπος χρήσης, Εφαρμόστε καθημερινά, πρωί και βράδυ, σε καθαρό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, με κυκλικές ανοδικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή κάτω από την κρέμα. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια

Η συσκευασία λειτουργεί με αντλία αέρος και ενδέχεται να χρειάζεται αρκετά πατήματα τη πρώτη φορά.

Οφέλη, Μόνος ή/και σε συνδυασμό με την 24ωρη κρέμα δίνει την τέλεια αναδόμηση, ανθεκτικότητα και σύσφιξη του δέρματος.

Κρέμα ματιών (15ml)

All skin types (τελεια για μαυρους κυκλους και πρηξιματα)

Κρέμα ματιών, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για άμεσα αποτελέσματα. Η σύνθεση της είναι ιδανική στην μείωση των ρυτίδων, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη με Pycnogenol, Horse chestnut, Caffeine, Hyaluronic και Chamomille που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και την ελαστικότητα.

Τρόπος χρήσης, Καθημερινά, πρωί ή/ και βράδυ, εφαρμόζετε μικρή ποσότητα προϊόντος πάνω στο οστό της περιοχής των ματιών με απαλές κινήσεις.

Η συσκευασία λειτουργεί με αντλία αέρος και ενδέχεται να χρειάζεται αρκετά πατήματα τη πρώτη φορά.

Οφέλη, Λείανση των ρυτίδων στο "πόδι της χήνας", αναδόμηση φυσικού φραγμού προστασίας

Ενδείξεις
• Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
• Χαλάρωση
• Ρυτίδες έκφρασης (πόδι της χήνας)
• Οιδήματα
• Μαύροι κύκλοι
• Έλλειψη ελαστικότητας
• Αφυδάτωση
• Ξηρότητα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Το Womenonly σε συνεργασία με την Acamnia σας κάνει δώρο από μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για να κάνετε δικά σας τα προϊόντα της Acamnia.

Συμπληρώστε τη φόρμα που θα δείτε παρακάτω για να διεκδικήσετε το μεγάλο μας δώρο. Οι τυχερές θα είναι τρεις. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 12:00 μμ

Fill out my online form.

Acamnia- Ν.Πλαστήρα 6- Μαρούσι, 15124

Email:

1. [email protected]

2. [email protected],

Tηλ Ελλάδος: 0030 2106124385

www.acamnia.com ,

facebook: acamnia

instagram: @acamnia