Super καλοκαιρινός διαγωνισμός: Διεκδικήστε 5 τεμάχια Hesperides Dry Oil προσφορά της Fresh Line

23.07.2018
Super καλοκαιρινός διαγωνισμός: Διεκδικήστε 5 τεμάχια Hesperides Dry Oil προσφορά της Fresh Line
Το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο από το Womenonly.gr!

To Womenonly.gr σε συνεργασία με τη Fresh Line κάνουν δώρο σε 5 τυχερές από ένα τεμάχιο του νέου Hesperides Dry Oil που είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Το προιόν του διαγωνισμού:

Νέο Ξηρό Λάδι Λάμψης & Ενυδάτωσης

Η Fresh Line παρουσιάζει το νέο ξηρό λάδι προσώπου Εσπερίδες, με αιθέριο έλαιο πορτοκάλι και σύμπλεγμα βιταμινών, για λάμψη, άμεση ενυδάτωση και μεταξένιο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, με ανάλαφρη υφή που δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα και απορροφάται αμέσως. Πλούσιο σε βιταμίνες C, E και F που συνδυαστικά βελτιώνουν τον τόνο, την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας, ενώ ενισχύουν την κυτταρική αναγέννηση. Εμπλουτισμένο με λάδι αργκάν και νυχτολούλουδου που θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, ενώ το λάδι από αγριοτριανταφυλλιά είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα που ενισχύουν την άμυνά της. Το νέο ξηρό λάδι από τη σειρά Εσπερίδες είναι η ιδανική λύση για κάθε ώρα της ημέρας, καθώς προσφέρει αναζωογονητικές ιδιότητες για μια ορατά πιο λαμπερή, απαλή και νεανική επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή κάτω από την ενυδατική, ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας. Εσείς γνωρίσατε το νέο πρόσωπο της Fresh Line; www.freshline.gr

Η Fresh Line είναι μια ελληνική παραγωγική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του φυσικού καλλυντικού από το 1992. Παράγει πάνω από 300 φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές οικογενειακού τύπου και στα αρχικά ελληνικά αρωματοθεραπεία.

Οι φόρμουλες περιλαμβάνουν πλήθος αιθέριων ελαίων, εκχυλίσματα, βιολογικά λάδια, βιταμίνες και δραστικά συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη δράση. Η Fresh Line είναι πρωτοπόρος με το concept του Fresh Bar, μια ξεχωριστή κατηγορία καλλυντικών που πωλούνται φρέσκα με το ζύγι, στην ποσότητα που επιθυμεί ο πελάτης.

Μέχρι σήμερα, η Fresh Line διατηρεί ακόμη προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι - χωρίς τη χρήση μηχανημάτων - με παραδοσιακές, σπιτικές μεθόδους όπως στερεά σαμπουάν με βότανα, μηλόξυδο λάμψης για τα μαλλιά, μείγματα ελαίων, απολέπιση με χοντρό θαλασσινό αλάτι, σαπούνια με πολυφασικά σχέδια κλπ.

Για να διεκδικήσετε το καλοκαιρινό μας δώρο συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 30/7 στις 12 μμ. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email!