Ο πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός: Η λουξ σε πάει Ρέμο

06.07.2018
Ο πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός: Η λουξ σε πάει Ρέμο
Κέρδισε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις που προσφέρει η αγαπημένη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας την Τετάρτη 11 Ιουλίου.

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία. Κάθε σταθμός και μια ξεχωριστή συναυλία. Το Womenonly και η λουξ σου δίνουν τη δυνατότητα να ζήσεις κι εσύ τη μοναδική αυτή εμπειρία την επόμενη Τετάρτη.

Εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα (από το 1950) η λουξ, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, προσφέρει τα πιο ποιοτικά προϊόντα, τα οποία ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν την... τιμητική τους.

Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, λουξ Mix, Σόδα, Γκαζόζα, λουξ Cola και Tonic, τα αναψυκτικά λουξ συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για δροσιά και απόλαυση.

Με βασικό συστατικό το εξαιρετικής ποιότητας νερό Κεφαλόβρυσου, με την προσθήκη χυμών και με την ιδανική ισορροπία ανθρακικού, τα αναψυκτικά λουξ ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αγνότητά τους, προσφέροντας γεύσεις απολαυστικά δροσιστικές, γεύσεις μοναδικά ελληνικές.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, καλοκαίρι χωρίς λουξ δεν γίνεται!

Πάντα κοντά στον κόσμο της, η λουξ υποστηρίζει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με την Έλενα Παπαρίζου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Τετάρτη 11/7/2018 και φέρνει έξι από εσάς κοντά τους, προσφέροντας 3 διπλές προκλήσεις για εκείνη τη συναυλία.

Πώς μπορείτε να τις διεκδικήσετε;

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί με το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail σας, αλλά και το αγαπημένο σας λουξ αναψυκτικό και να την "καταθέσετε" μέχρι την Τρίτη 10/7/2018 στις 12μμ. Ισχύει μία συμμετοχή για κάθε λογαριασμό. Ο διαγωνισμός λήγει εκείνη την ώρα και οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα μέσω mail για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Καλή επιτυχία...