Κέρδισε τον αντιγηραντικό ροό Aura Mirabilis της Roger& Gallet

20.04.2017
Το Womenonly.gr και η Roger&Gallet κάνουν δώρο σε 5 υπερτυχερές από έναν αντιγηραντικό όρο σε δύο φάσεις της σειράς Aura Mirabilis.

Λίγα λόγια για το Aura Mirabilis:

Ήδη από τα τέλη του 17ου αιώνα, οι μοναχοί συνήθιζαν να καλλιεργούν βότανα και να εκμεταλλεύονται τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Σύντομα, δεν άργησε η στιγμή που η μυστική συνταγή πέρασε στο Aqua Mirabilis, ένα θαυματουργό ελιξίριο βασισμένο σε 18 φαρμακευτικά βότανα. Διάσημο για τα μοναδικά του οφέλη και τις πολλαπλές χρήσεις του στην υγεία και την ομορφιά, το Aqua Mirabilis έμελλε να γίνει το αγαπημένο των Ευρωπαϊκών αυλών. Από το Ναπολέοντα μέχρι τη Βασίλισσα Βικτόρια, αποτελούσε την πηγή της υγείας, της ομορφιάς και της θετικής αύρας. Μάλιστα, το 1727, η πατέντα του διάσημου ελιξιρίου κατοχυρώθηκε από το Πανεπιστήμιο της Κολόνιας.

Σήμερα, η μυστική συνταγή αποκαλύπτεται και ο μύθος ξαναζωντανεύει από τη Roger&Gallet. Αντλώντας έμπνευση από τη μοναδική σύνθεση, το Aura Mirabilis αποτελεί μετά από δεκαετίες την 1η φυτική φροντίδα προσώπου, εμπνευσμένη από παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς. Φίνα αρώματα και υπέροχες καινοτόμες υφές υπόσχονται να δώσουν νέα διάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας.

Η σειρά ξεκίνησε με 4 βασικά προϊόντα ως τα 4 steps για μοναδικά αναζωογονημένη επιδερμίδα και πλέον αποτελείται από 6 προϊόντα.

Στην καρδιά του Aura Mirabilis βρίσκονται 18 φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά με πολλαπλές αρετές και οφέλη που αποκαλύπτουν το μυστικό του υπέροχα αναζωογονημένου και λαμπερού δέρματος.

Μια φυτική φροντίδα για την επιδερμίδα σε 4 βήματα, εμπνευσμένη από παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς:

ΠΟΛΥΤΙMΟ GEL – OIL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΜΑΣΚΑ

Από το 19ο αιώνα οι γυναίκες στη νότια Γαλλία χρησιμοποίησαν συνταγές με μίγμα φυτικών ελαίων για καθαρισμό και αποτοξίνωση της επιδερμίδας.

Το πολύτιμο Gel – Oil Καθαριστικό & Μάσκα με 18 αποσταγμένα φαρμακευτικά

βότανα & έλαιο ηλιοτρόπιου, αφαιρεί το μακιγιάζ, αποτοξινώνει και χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν με διπλή χρήση:

  1. Ως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:

Με ελαφρύ μασάζ μετατρέπεται από Gel σε λάδι (!), λειτουργώντας ως καθαριστικό & ντεμακιγιάζ για εξυγίανση, αποτοξίνωση & λάμψη της επιδερμίδας.

  1. Ως ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ και αποτοξίνωσης για 2 φορές την εβδομάδα:

Απλά εφαρμόστε παχύ στρώμα gel στην επιδερμίδα & ξεβγάλτε μετά από 10 λεπτά. Σε επαφή με το νερό μετατρέπεται από Gel σε γαλάκτωμα (!), αφήνοντας την επιδερμίδα απολαυστικά καθαρή, φρέσκια και αποτοξινωμένη.

BEAUTY VINEGAR

Παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς θέλουν το μηλόξυδο αραιωμένο ως διάλυμα να καθαρίζει την επιδερμίδα και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να λειτουργεί ως daily micropeel. Σήμερα το Beauty Vinegar έχει τη μοναδική ιδιότητα να καθαρίζει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα, λειαίνοντας και συσφίγγοντας τους διεσταλμένους πόρους. Με ξύδι από μήλο στην υδάτινη φάση του και εκχυλίσματα από 18 φαρμακευτικά βότανα με αντιοξειδωτική δράση, αφαιρεί τα υπολείμματα make up, λειαίνει την επιδερμίδα κάνοντας την πιο όμορφη. Σύνθεση με 100% φυσικά εκχυλίσματα!

ΟΡΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ

Με 18 αποσταγμένα φαρμακευτικά βότανα σε υψηλή συγκέντρωση, ο Ορός σε Δύο Φάσεις, είναι ένα επαναστατικό προϊόν με το cocktail των 18 φαρμακευτικών βοτάνων και φυτών στην υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση που μπορούν να βρεθούν. Με 80% υδατικό & αντιγηραντικό ορό πλούσιο σε λιπίδια και 20% φυτικά εκχυλίσματα, έχει την τέλεια αναλογία για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Η μοναδική του σύνθεση με το μίγμα της παλιάς συνταγής με τα 18 αποσταγμένα φαρμακευτικά βότανα, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, διορθώνει τις ατέλειες και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αναπληρώνει τα λιπίδια, αποκαθιστώντας τη λάμψη της επιδερμίδας.

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με 18 αποσταγμένα φαρμακευτικά βότανα & εκχύλισμα λευκού κρίνου, η κρέμα προσώπου Aura Mirabilis διορθώνει τις ατέλειες και τις πρώτες ρυτίδες, επαναφέρει τη φυσική λάμψη και βελτιώνει την υγεία της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει και αναζωογονεί με απευθείας δράση στα αφυδατωμένα & ταλαιπωρημένα σημεία.

Πώς θα παίξεις:

1. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής

2. Κάνε like στη σελίδα του womenonly στο facebook

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην παρουσιάσουμε και τις 2 νέες προσθήκες της σειράς, εμπλουτισμένες με μοναδικές υφές για αντιγηραντική δράση.

AURA MIRABILIS FLUID

Κ ΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΥΦΗ

Η Aura Mirabilis fluid έχει λεπτόρρευστη υφή και είναι εμπλουτισμένη με ρόδο Δαμασκού και 18 αιθέρια έλαια από φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά, αποτελεί ένα μοναδικό μυστικό ομορφιάς για απαλό και φωτεινό δέρμα και λαμπερή όψη. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης στη σύνθεσή της, η λεπτόρρευστη υφή δίνει νέα διάσταση στη φροντίδα προσώπου.

Χάρη στα αναπλαστικά και καταπραϋντικά συστατικά της, η νέα κρέμα προσώπου - fluid είναι ιδανική για τη λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς την εξυγιαίνει και την ενυδατώνει σε βάθος, εξισορροπώντας το PH της, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Ταυτόχρονα, χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές & αντιγηραντικές της ιδιότητες, επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα, χαρίζει μοναδική λάμψη και υγιή όψη, ενώ η λεπτόρρευστη υφή της προσφέρει δροσιά και αίσθημα μεταξένιας απαλότητας.

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκε σε 40 γυναίκες:

  • To 90% αισθάνθηκε την επιδερμίδα τους πιο αναζωογονημένη

  • Το 86% ανέφερε ότι η επιδερμίδα τους έγινε πιο ομαλή

  • Το 76% αισθάνθηκε την επιδερμίδα τους πιο ομοιόμορφη

  • Το 80% τόνισε ότι η επιδερμίδα τους έγινε πιο φωτεινή

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ BALM

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΦΗ

Γ ια τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας, η Roger&Gallet εμπλουτίζει τη σειρά Aura Mirabilis με την Aura Mirabilis balm, που επανερμηνεύει την αρχαία σύνθεση της Κηραλοιφής. Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, η πλούσια αυτή κρέμα προσώπου αποκαλύπτει το μυστικό της υπέροχης επιδερμίδας και ενυδατώνει εντατικά χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα.

Στη σύνθεσή της κυριαρχεί απόσταγμα από παιώνια, αλλά και ο φυτική κηραλοιφή από Jojoba, μια μαλακτική, ιδιαίτερα θρεπτική φροντίδα που καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, προστατεύοντας τον επιδερμιδικό φραγμό. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή της ενισχύεται από έλαιο καρύδας για αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση και ενίσχυση της σφριγηλότητας, έλαιο από μάνγκο που ενυδατώνει και καταπραΰνει αλλά και έλαιο από αβοκάντο που δρα ενάντια στη ξηρότητα της επιδερμίδας.

Με εξαιρετικά πλούσια και ταυτόχρονα δροσερή υφή, η νέα κρέμα προσώπου balm αναζωογονεί και συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ χαρίζει μοναδική λάμψη!