Κέρδισε 1 σετ ραβδομπλέντερ Sencor SHB3620 αξίας 60 ευρώ!

01.02.2017
Επειδή αγαπάμε το χρώμα, το womenonly εξασφάλισε για εσένα τον πιο χρωματιστό σύμμαχό σου στην κουζίνα! Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε ένα σετ ραβδομπλέντερ Sencor SHB3620 αξίας 60 ευρώ!

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και κέρδισε 1 σετ ραβδομπλέντερ SHB.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς 800 W και εξαιρετικά αθόρυβος κινητήρας
  • Συνεχής έλεγχος της ταχύτητας
  • Εργονομικά διαμορφωμένη λαβή
  • Εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ανάμιξη ζεστών τροφίμων

Αξεσουάρ:

  • Δοχείο ανάμιξης 800 ml με καπάκι και πολυκόπτης 500 ml με λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και καπάκι
  • Αναδευτήρας από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ειδικά σχεδιασμένη βάση που αφαιρείται και χρησιμοποιείται ως καπάκι για το δοχείο

* Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς ή με e-mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου στις 10/2/2017

Λίγα λόγια για τη σειρά Pastel Collections της SENCOR

Ο κόσμος γίνεται πιο πολύχρωμος, καθώς το χρώμα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τώρα και στην κουζίνα μας. Το χρώμα είναι τρόπος ζωής και όσοι θέλουν να ζουν με στιλ αναζητούν συνεχώς μοντέρνα πράγματα και ταυτόχρονα πρακτικά για να εξοπλίσουν το σπίτι τους. Η SENCOR πάντα πρωτοπόρα και ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, παρουσιάζει τη σειρά ηλεκτρικών εξαρτημάτων κουζίνας SENCOR Pastel Collections, σε 9 μοναδικές παστέλ αποχρώσεις που θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για κάθε εργασία στην κουζίνα.

Οι γυναίκες σήμερα επιλέγουν ένα μπλέντερ χειρός ή μία κουζινομηχανή, όπως θα επέλεγαν και ένα αγαπημένο και τρέντυ πουλόβερ ή ένα ζευγάρι γόβες. Οι λευκές συσκευές είναι βαρετές και η κουζίνα είναι ένας χώρος όπου η διακόσμηση και το ντιζάιν καταλαμβάνουν για πολλούς μία σπουδαία θέση, αφού δεν είναι λίγες οι ώρες που περνούν εκεί μαγειρεύοντας.

Ακριβώς εκεί στοχεύει και η σειρά SENCORPastelsCollection: Στο χρώμα και πιο συγκεκριμένα, σε μια παλέτα 9 παστέλ χρωμάτων που πλημμυρίζουν τις αισθήσεις. Οι συσκευές δεν διαθέτουν όμως μόνο χρώμα και σχεδιασμό! Διαθέτουν και τεχνολογική καινοτομία καθώς ενσωματώνουν πρωτοποριακές λειτουργίες και δυνατότητες.

Ναυαρχίδα της σειράς, αποτελεί η πολυλειτουργική κουζινομηχανή SENCORSTM 4x. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται πλειάδα εξαρτημάτων, εκτός από τους γάντζους ζύμης όπως εξοπλισμός για κιμά, εξαρτήματα για λουκάνικα και τρίφτες, που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες χρήσης. Με σώμα από μέταλλο και μεταλλικά γρανάζια καθιστούν τη μηχανή ιδιαίτερα στιβαρή και σταθερή για κάθε επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα. Το πλανητικό σύστημα κίνησης εξασφαλίζει ότι όλο το περιεχόμενο στο μπολ, αναμειγνύεται πλήρως και ομοιόμορφα. Και επίσης συνοδεύεται από 6 χρόνια εγγύηση!

Πέρα όμως από την κουζινομηχανή, η σειρά SENCORPASTELSCollection, περιλαμβάνει και ραβδομπλέντερ SHB 3xμε διάμετρο λαβής μόλις 42 χιλιοστά για εύκολο χειρισμό, με ρύθμιση ταχύτητας, αδιάβροχο διακόπτη και αθόρυβη μηχανή. Η συσκευή περιλαμβάνει εξάρτημα ανάδευσης από ανοξείδωτο ατσάλι και δοχείο χωρητικότητας 500mlκαι συνοδεύεται από 6 χρόνια εγγύηση!

Η φρυγανιέρα STS3x, ισχύος 800 Watt, Είναι κατάλληλη για παχύ και λεπτό ψωμί και διαθέτει ηλεκτρονικό χρονοδιακόπτη με 6 επίπεδα έντασης ψησίματος καθώς και αυτόματη εξαγωγή ψωμιού και απενεργοποίηση μετά την ολοκλήρωση του ψησίματος ή της απόψυξης.

Ο βραστήρα νερού SWK 3xισχύος 2400 Watt, Διαθέτει θερμαινόμενη βάση από ανοξείδωτο ατσάλι με καλυμμένη σπείρα θέρμανσης, χωρητικότητας νερού 1.5 λίτρων, με ειδικό σχεδιασμό στο στόμιο που δεν στάζει και με φίλτρο ενάντια στις μολύνσεις και την συγκέντρωση αλάτων.

Για τους λάτρεις της ακρίβειας, υπάρχει η ζυγαριά κουζίνας SKS 3xμε ακρυλική επιφάνεια η οποία ζυγίζει μέχρι5 κιλά, διαθέτει οθόνη LCD και 4 αισθητήρες για υψηλή ακρίβεια. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες 1.5V AAA τις οποίες περιλαμβάνει στη συσκευασία

Η σειρά SENCORPastelsCollection, διατίθεται σε ασυναγώνιστες τιμές αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και onlineστο http://www.kotsovolos.gr. Η πλήρη γκάμα των προϊόντωνSENCORδιανέμεται στην Ελλάδα από την εταιρεία GLOBALSATA.E.

Περισσότερα για προϊόντα SENCOR θα βρείτε στο www.sencor.eu αλλά και στο FacebookSencor - Greece