Διαγωνισμός Essence: Παίξε και κέρδισε συλλεκτικά προϊόντα μακιγιάζ

01.11.2016
Θέλεις να είσαι κούκλα και ναι το παραδέχεσαι το μακιγιάζ είναι αυτό που σου αλλάζει τη διάθeση και σε κάνει να νιώθεις και να είσαι ακόμη πιο όμορφη. Το Womenonly λοιπόν σε συνεργασία με την Essence σου χαρίζουν μοανδικά δώρα! 6 τυχερές θα κρδίσουν από ένα σετ μακιγιάζ!

Λίγα λόγια για το δώρο:

Κάθε τυχερή θα κερδίσει από ένα σετ μακιγιάζ από την εποχιακή σειρά essence “exit to exploreπου θα περιλαμβάνει.

  • Exit to explore blush 01 my heart is beating like a jungle drum
  • Exit to explore refreshing lipstick 01 pink parrot
  • Exit to explore refreshing lipstick 02 apricot cockatoo
  • Exit to explore body & cuticle tattoos 01 feel the jungle vibes
  • Exit to explore eyeshadow 01 you can, toucan
  • Exit to explore eyeshadow 02 queen of the amazons
  • Exit to explore eyeshadow 03 apricot cockatoo


Περισσότερα για το δώρο:

Με τη νέα σειρά exit to explore” η essence μάς ταξιδεύει στον εξωτικό κόσμο του Αμαζονίου. Εμπνευσμένη από τη σπάνια ομορφιά και τη μεγάλη ποικιλία των ειδών που ζουν εκεί, η συλλεκτική αυτή συλλογή προσφέρει έντονα χρώματα, όπως μωβ και βερυκοκί, αλλά και προϊόντα με πολύ καλή κάλυψη και εντυπωσιακά, λουλουδάτα σχέδια. Φαβορί της σειράς αποτελούν οι σκιές ματιών με το ακαταμάχητο, ολογραφικό εφέ και τα αναζωογονητικά κραγιόν με άρωμα μέντας. Ανακαλύψτε το τροπικό δάσος με την essence!

Πώς θα παίξεις:

  • Κάνε like στη σελίδα του womenonly στο facebook
  • Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση!

Μάθε περισσότερα για την σειρά στις επόμενες σελίδες:

essence exit to exploreeyeshadow

Σ αν χαμαιλέοντες! Οι τρεις αυτές απαλές σκιές ματιών, σε μορφή πούδρας, δημιουργούν δραματικά στυλ μακιγιάζ στα μάτια, σε πράσινες, μωβ και βερυκοκί αποχρώσεις, χαρίζοντας ένα ακαταμάχητο, ολογραφικό αποτέλεσμα. Διατίθενται στους κωδικούς 01 you can, toucan, 02 queen of the amazons και 03 apricot cockatoo.

essence exit to explore – refreshing lipstick

Α ίσθηση δροσιάς! Το πολύ λεπτό αυτό στυλό, σε βερικοκί και φωτεινό ροζ χρώμα, δίνει στα χείλη σας ένα υπέροχο άρωμα μέντας και ένα δροσερό φινίρισμα. Διατίθεται στους κωδικούς 01 pink parrot και 02 apricot cockatoo.

essence exit to explore – lip glow

Φυσική λάμψη! Το διαφανές αυτό λιπ γκλος με το ροζ πινελάκι, χρωματίζει διακριτικά τα χείλη αφήνοντας ένα όμορφο και λαμπερό φινίρισμα. Διατίθεται στον κωδικό 01 lily's kiss.

essence exit to exploreblush

Τροπικό! Το ρουζ αυτό, με αποχρώσεις που κυμαίνονται από βερυκοκί σε ροζ, δίνει στα μάγουλά σας μία φρέσκια λάμψη, σαν να επιστρέψατε μόλις από μία κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο. Η πολύχρωμη, λουλουδάτη συσκευασία του θα σας ξετρελάνει! Διατίθεται στον κωδικό 01 my heart is beating like a jungle drum.

essence exit to explore – body & cuticle tattoos

Παπαγάλοι, φοίνικες ή άνθη ιβίσκου; Τα υπέροχα αυτά τατουάζ με τα ολογραφικά εφέ, μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορα σημεία του σώματός σας ή γύρω από τα νύχια σας. Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα! Διατίθενται στον κωδικό 01 feel the jungle vibes.