Κέρδισε 5 μανικιούρ-πεντικιούρ από το For Kings & Queens

18.06.2015
Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό του womenonly.gr και κέρδισε ένα ολοκληρωμένο manicure - pedicure από το For Kings & Queens στους Αμπελόκηπους.

Το For Kings & Queens, ένας χώρος χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας σχεδιασμένος να προσφέρει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας κλείνει τα 5 του χρόνια & κάνει δώρο σε πέντε τυχερές αναγνώστριες του Womenonly.gr από μια ολοκληρωμένη περιποίηση manicure-pedicure.

Για να κερδίσεις κάνε like στις σελίδες του Womenonly.gr & του For Kings and Queens στο Facebook και στη συνέχεια δήλωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Καλή επιτυχία!

* Οι νικήτριες θα ενημερωθούν με e-mail. Οφείλουν να επικοινωνήσουν με το κέντρο ευεξίας μέχρι 30 Ιουλίου για να κλείσουν ραντεβού για την εξαργύρωση του δώρου τους. Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν επικοινωνίας & βάσει διαθεσιμότητας.

Λίγα λόγια για το For Kings & Queens

Οι προτεινόμενες θεραπείες του spa ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και επιθυμία. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε βασιλικά rituals για τους πιο απαιτητικούς, μυοχαλαρωτικά και αποτοξινωτικά μασάζ που επαναφέρουν τη χαμένη ενέργεια , θεραπείες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, περιποίηση προσώπου με εξειδικευμένα προϊόντα και ειδικές τεχνικές χωρίς χρήση μηχανημάτων αλλά και αποκλειστικές θεραπείες για άντρες , εγκύους και νέες μαμάδες.

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του χώρου, ο επαγγελματισμός και η ευγένεια του προσωπικού σε συνδυασμό με τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και τις σύγχρονες παροχές αποτελούν εγγύηση για μια συναρπαστική απόδραση από τη ρουτίνα και το στρες της καθημερινότητας. Χαρίστε στον εαυτό σας το πολύτιμο δώρο της ευεξίας σε ένα πρωτότυπο βασίλειο χαλάρωσης στην καρδιά της Αθήνας!

Κι επειδή και τα άκρα χρειάζονται φροντίδα δοκιμάστε την καινούρια υπηρεσία: Royal Hand & Foot Treatment.

Χαρίστε μια βασιλική περιποίηση σε όλα σας τα άκρα με αρωματικό λουτρό, απολέπιση με κόκκους μαύρης ζάχαρης, μασάζ με ενυδατική κρέμα και τελείωμα με τα νέα βερνίκια Vinylux weekly polish. Το Vinylux Polish System είναι ένα σύστημα μοναδικά σχεδιασμένο που είναι εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή του! Δεν χρειάζεται βάση, εφαρμόζεται σε καθαρά νύχια και περνάμε στο τέλος μία στρώση του ειδικού top coat που στεγνώνει φυσικά χωρίς λάμπα UV. Διαθέτει την ProLight τεχνολογία η οποία εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια τουλάχιστον μίας εβδομάδας με την έκθεση στο φυσικό φως. Επίσης, η αφαίρεση του γίνεται εύκολα με ασετόν όπως τα απλά βερνίκια.

Και καλή απόλαυση!!!

Info:

Web page: For Kings and Queens - Facebook page: For Kings and Queens

Τηλέφωνο: 210 69 28 440

Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 52 & Ηλία Κορμά, Αμπελόκηποι, Αθήνα ΤΚ 115 23
200μ από τη στάση μετρό Πανόρμου