Κάνουμε όλο και λιγότερο σεξ

26.11.2010
Έχουν μειωθεί οι σεξουαλικές επαφές μας. Τα βράδια που μένω στο σπίτι του έχω τόση διάθεση να κάνουμε έρωτα αλλά τελικά καταλήγουμε να ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και να κοιτάω το ταβάνι!

Αγαπητή Θεία Λουκία, είμαι με τον σύντροφο μου 2,5 χρόνια μαζί και είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του ακόμα. Εκείνος μου δείχνει συνέχεια την αγάπη του και μάλιστα σκεφτόμαστε να το πάμε πιο σοβαρά. Ο σύντροφός μου είναι 38 και εγώ 24. Όμως έχω ένα παράπονο. Πριν 1 χρόνο περίπου αποφάσισε να ανοίξει τη δική του επιχείριση με συνέπεια να δουλεύει ατελείωτες ώρες, πολλές φορές μέχρι τις 12 το βράδυ και να έχει πολύ άγχος. Καθώς εγώ δεν εργάζομαι αυτή τη περίοδο, μου ζητάει να μένω μαζί του και κάποιες ώρες που δουλεύει αλλά και μετά όταν σχολάσει.

Το παράπονο μου είναι ότι πλέον έχουν μειωθεί οι σεξουαλικές επαφές μας. Δεν μένουμε ακόμα μαζί αλλά τα βράδια που μένω στο σπίτι του έχω τόση διάθεση να κάνουμε έρωτα αλλά τελικά καταλήγουμε να ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και να κοιτάω το ταβάνι! Όταν κάνουμε έρωτα είναι φανταστικά όμως δεν μου αρκεί όταν γίνεται 1 φορά στις 10 μέρες! Όταν του το συζήτησα μου είπε ότι με θέλει πολύ αλλά το βράδυ είναι απίστευτα κουρασμένος και προβληματισμένος και ότι προτιμάει τα πρωινά. Εγώ όμως δεν μπορώ να μένω τόσο συχνά στο σπίτι του για να ξυπνάμε μαζί και επιπλέον δεν μπορώ να ελέγχω την διάθεση μου όταν τον βλέπω!

Σωματικό πρόβλημα δεν υπάρχει, ίσα ίσα είναι υγιής και πολύ γυμνασμένος. Εκείνος λέει πώς όλα θα είναι καλύτερα όταν η ζωή μας θα είναι κοινή και θα μένουμε στο δικό μας σπίτι. Όταν πάμε εκδρομές όλα αλλάζουν και είναι υπέροχα. Να κάνω υπομονή?

Ε, ναι βρε Κρις μου, να κάνεις υπομονή. Είσαι πολύ νέα βέβαια και φαντάζομαι ότι θα σου είναι δύσκολο να δεις τον εαυτό σου σε βάθος χρόνου, αλλά απ' ότι φαίνεται ο άντρας αυτός είναι σου πολύ αφοσιωμένος και σε θέλει πραγματικά κοντά του. Εφόσον τον αγαπάς και τον θέλεις κι εσύ, είναι κρίμα να αφήσεις μια τέτοια σχέση μόνο για το λιγότερο σεξ.

Άλλωστε, αφού εκείνος δεν είναι πάντα έτσι παρά μόνο όταν εργάζεται, μπορείς να ελπίζεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν μόλις στρώσει κάπως η επιχείρηση του. Στο κάτω-κάτω έχουμε και κρίση και λογικό είναι ο άνθρωπος σου να περνάει μεγάλο ζόρι.

Προσπάθησε να του σταθείς όσο μπορείς, να κοιμάστε μαζί όσο πιο συχνά γίνεται και άμα σε σφύζουν και πολύ οι σεξουαλικές ορέξεις, μπορείς να περιποιείσαι και μόνη σου τον εαυτό σου κάποιες φορές. Δεν είναι το ιδανικό, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος, εφόσον είναι μια προσωρινή λύση...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook