Γιατι δεν "τελειωνω" ποτε???

30.11.2010
Γενικα οταν ξεκιναμε στην αρχη κατι νιωθω, αλλα οσο περναει η ωρα, δεν νιωθω σχεδον τιποτα, σαν να "συνηθιζει" τη διαδικασια το σωμα μου.
Ειμαι 22 χρονων και εχω 1 χρονο σχεση με ενα παιδι. Ειναι ο πρωτος μου οσον αφορα στο σεξ. Το προβλημα μου ειναι οτι ποτε δεν ειχα οργασμο κατα τη διαρκεια της πραξης (ενω με αλλους τροπους μπορω). Εχουμε δοκιμασει πολλες στασεις, κανουμε αρκετα προκαταρκτικα, τον θελω πολυ, αλλα δεν εχω "τελειωσει" ακομα. Να σημειωσω οτι ειναι ο πρωτος μου. Στην αρχη εκανα υπομονη και ελεγα οτι με τον καιρο θα ερθει και αυτο. Ομως περασε ενας χρονος και ακομα τιποτα. Εκεινος απο... "προσοντα" ειναι λιγο παραπανω απο το μεσο ορο. Δεν εχω προβλημα ως προς αυτο. Γενικα οταν ξεκιναμε στην αρχη κατι νιωθω, αλλα οσο περναει η ωρα, δεν νιωθω σχεδον τιποτα, σαν να "συνηθιζει" τη διαδικασια το σωμα μου. Και η αληθεια ειναι οτι δεν με νοιαζει και τοσο που δεν ερχομαι σε οργασμο, γιατι ολη η υπολοιπη πραξη με ευχαριστει παρα πολυ. Αλλα αναρωτιεμαι αν θα γινει ποτε αυτο και εχω μεγαλη περιεργια να το νιωσω. Εχω ακουσει και για κατι κολπικες ασκησεις που συσφιγγουν την περιοχη και βοηθαει πολυ στον οργασμο. Ισχυει? Υπαρχει περιπτωση να μην τα καταφερω ποτε? Ευχαριστω...


Σίγουρα θα τα καταφέρεις, αλλά όπως έχει πει κάποια μεγάλη σεξολόγος, "ο οργασμός είναι σαν το σαπούνι: όσο προσπαθείς να τον πιάσεις στα χέρια σου εκείνος γλιστράει όλο και πιο μακριά". Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι το όλο θέμα και συγκεντρώσου ακριβώς στην ικανοποίηση που παίρνεις κάθε στιγμή, χωρίς να περιμένεις κάτι περισσότερο. Για να στο πω αλλιώς, ξέχνα τον οργασμό. Φέρσου στο κρεβάτι σαν να μην υπάρχει.

Επίσης, φρόντισε να ικανοποιείσαι με άλλους τρόπους μόνο αφού έχεις κάνει σεξ με τον φίλο σου και ιδανικά μόνο με τη βοήθεια του. Έτσι αφενός θα έχεις περισσότερη όρεξη την ώρα του σεξ και αφετέρου σιγά-σιγά θα συνδέσεις την αίσθηση του οργασμού με τον ίδιο, ενώ όταν είναι να έρθει ο οργασμός και με τη διείσδυση θα σου φανεί πιο φυσικό.

Εννοείται ότι ταυτόχρονα με τη διείσδυση μπορείς να ενισχύεις την ευχαρίστηση σου χρησιμοποιώντας και τα χέρια σου -ή τα χέρια του, αφού το ένα δεν αποκλείει το άλλο, ούτε σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι ικανοποιητική.

Σε κάθε περίπτωση, οι τεχνικές αυτές θα σε βοηθήσουν, αλλά ακολούθησέ τις με το πνεύμα που είπαμε στην αρχή, χωρίς να σκέφτεσαι τον οργασμό.

Όσο για τις κολπικές ασκήσεις που μου λες, ονομάζονται ασκήσεις "Κέγκελ" και θα βρεις όλες τις σχετικές λεπτομέρειες στο άρθρο του WomenOnly, "Ασκήσεις Κέγκελ: η γυμναστική της ηδονής".

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook