Πρωκτικό σεξ

19.11.2010
Λέμε να ξαναδοκιμάσουμε, αλλά έχω κάποιες απορίες που μου δημιουργούν άγχος!
Θεία Λουκία, με το φίλο μου θέλουμε να προχωρήσουμε και στο πρωκτικό σεξ. Είχαμε κάνει μια προσπάθεια αλλά επειδή ένιωσα αμέσως πόνο σταματήσαμε (ίσως επειδή δε χρησιμοποιήσαμε λιπαντικό). Τώρα λέμε να ξαναδοκιμάσουμε, αλλά έχω κάποιες απορίες που μου δημιουργούν άγχος! Υπάρχει κίνδυνος να πάθει ζημιά η περιοχή; Μπορεί πάνω στην πράξη να έχουμε καμιά... δυσάρεστη έκπληξη (δηλ. κατα λάθος αφόδευση); Γενικά, τι μπορώ να κάνω για να' ναι μια ευχάριστη εμπειρία;


Πού πας κοπέλα μου χωρίς λιπαντικό; Όπως θα σου πουν όλοι οι γνώστες επί του θέματος, το λιπαντικό είναι το άλφα και το ωμέγα του πρωκτικού. Οπότε το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα καλό λιπαντικό και να το χρησιμοποιήσεις σε αφθονία. Έπειτα, εξίσου σημαντική είναι η πλήρης χαλάρωση, στην οποία βοηθούν οι βαθιές αναπνοές και η άνεση χρόνου, όπως και η πολύ αργή, προοδευτική διείσδυση. Για κατά λάθος αφόδευση δεν τίθεται θέμα, αφού πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ενεργηθεί πριν την επαφή (σε περίπτωση δυσκοιλιότητας, κάποιοι συστήνουν ακόμη και το κλύσμα).

Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες που φαντάζομαι ότι θα θέλεις να μάθεις αρκεί να επισκεφτείς τη στήλη σεξ, εδώ δίπλα, όπου θα βρεις αρκετά σχετικά θέματα, όπως:

Καλή διασκέδαση!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook