Δεν κάνουμε σεξ

15.10.2010
Τις προάλλες τον ρώτησα πώς ήταν η ερωτική του ζωή με την πρώην του... μου είπε ότι κάνανε σεξ όποτε θέλανε. Με τσάκισε αυτό.

Γεια σου Θεία Λουκία και πάλι κι ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Από όσο ξέρω το αγόρι μου ούτε στο παρελθόν ήταν πολύ σεξουαλικά δραστήριος, αλλά τις προάλλες τον ρώτησα πώς ήταν η ερωτική του ζωή με την πρώην του... μου είπε ότι κάνανε σεξ όποτε θέλανε. Με τσάκισε αυτό. Άρα με θέλει μόνο εγκεφαλικά, υπάρχει κάποιο προβλημα ψυχοσωματικής φύσεως ή απλά δεν εχει έντονη σεξουαλική διάθεση; Ειλικρινά είμαι πολύ μπερδεμένη.

Τι θα πει "όποτε θέλανε"; Μπορεί να θέλανε μια φορά τον χρόνο, δεν σημαίνει τίποτα αυτή η απάντηση για να σε τσακίσει. Άσε που το αγόρι σου βρίσκεται σε άμυνα γιατί νιώθει μειονεκτικά στο συγκεκριμένο θέμα, οπότε δεν πρέπει να παίρνεις και πολύ τοις μετρητοίς τις απαντήσεις του...

Μην βαυκαλίζεσαι και μην παίρνεις την κατάσταση προσωπικά, γιατί δεν έχει να κάνει με σένα την ίδια, ούτε χρειάζεται να τη χρεωθείς. Κοπέλα του είσαι, δεν είσαι ούτε νοσοκόμα του, ούτε η μαμά του. Ανεξάρτητα από την αιτία της ανύπαρκτης σεξουαλικής του ορμής, ο τύπος έχει πρόβλημα κι εφόσον αρνείται να το αντιμετωπίσει, έχεις δύο επιλογές: είτε συμβιβάζεσαι με μια σχέση μαζί του όπου θα είσαι ανικανοποίητη σεξουαλικά, είτε αποφασίζεις να μην χάσεις άλλο χρόνο μαζί του και να χωρίσεις.

Στην περίπτωση που μείνεις μαζί του να ξέρεις ότι σταδιακά η απογοήτευση σου θα σε απομακρύνει συναισθηματικά από εκείνον και θα σε κάνει να νιώθεις ερωτικά ανεπιθύμητη, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σας οδηγήσει στον χωρισμό, ο οποίος θα έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολος λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας της σχέσης.

Κακά τα ψέμματα, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Όσο κι αν αγαπιέστε, χωρίς σεξουαλική αρμονία δεν μπορείτε να πάτε πολύ μακριά. Γιατί, όπως σου είπα και στην προηγούμενη απάντηση μου, τα συναισθήματα μπορεί να είναι τα θεμέλια μιας σχέσης, αλλά το σεξ είναι αυτό που τα κάνει να κολλάνε και ν' αντέχουν στον χρόνο.

Γιατί λοιπόν να δώσεις μια χαμένη μάχη; Καλύτερα να χωρίσετε τώρα και να παραμείνετε φίλοι, παρά να τραβήξετε έναν κοινό δρόμο αμοιβαίων απογοητεύσεων και πικρίας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ