Σύγκριση με πρώην

23.07.2015
Eκανα τα πάντα και πραγματικά έδειχνε να έχει συναισθήματα για εμένα. Ανακάλυψα όμως πως ρωτούσε γι αυτήν και ζήταγε απεγνωσμένα νέα της...

Θεία Λουκία, καλησπέρα πρώτα απο όλα. Έχω μια σχεση εδώ και 5 μήνες εγώ είμαι 18 και αυτός 21. Ένω γνώριζα απο την αρχή οτι το αγόρι μου είχε βγει απο μια μεγάλη σχέση (2 χρόνια, κ αιτία λόγω απόστασης, δηλαδή αναγκαστικά, δεν ήθελε να χωρίσει) αποφάσισα να είμαι μαζί του, επειδή με γοήτευσε πραγματικά κ έκανε πολλά για να με κατακτήσει! Στην αρχή περνάγαμε πολύ όμορφες στιγμές, έκανα τα πάντα και πραγματικά έδειχνε να έχει κ αυτός συναισθήματα για εμένα. Ανακάλυψα πρόσφατα όμως πως ρωτούσε γι αυτήν και ζήταγε απεγνωσμένα νέα της (αν είναι με κάποιον). Όταν έρχεται η συζήτηση γι αυτην μου λέει οτι με ευχαριστεί γιατί τον έκανα να την ξεχάσει κ οτι περνάει πολύ όμορφα μαζί μου. Εγώ όμως προσπαθώ να της μοιάσω συγκρίνομαι μαζί της τον τελευταίο καιρό αν κ δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω κάνει πραγματικά πολλά γι αυτόν και συνειδητοποιώ οτι κουράστηκα. Δεν είμαι ευτυχισμένη πια! Δεν νιώθω ούτε έρωτα ούτε πάθος όπως ένιωθα. Μόνο απογοήτευση και στεναχώρια, πολλές φορές σκέφτομαι διάφορα κ με πιάνουν κ τα κλάματα λυπάμαι που το λέω! Και δεν ξέρω τι να κάνω πια. Σε παρακαλώ απάντησε θεία μου. Πες μου τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώτα μου, δεν ξέρω αν φταίει κάτι άλλο που σε έχει κουράσει όμως αν ο μόνος λόγος είναι η πρώην του φίλου σου, άδικα τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Το να ρωτάει κάποιος κοινούς γνωστούς αν ένας/μία πρώην είναι με κάποιον και το να θέλει να μάθει νέα του, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα από μόνο του.

Λογικό είναι να υπάρχει κάποια περιέργεια, ή ακόμα και μια μικρή ζήλια όταν μια σχέση έχει λήξει άδοξα κι απότομα όπως η προηγούμενη σχέση του αγοριού σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σε θέλει ή ότι δεν περνάει καλά μαζί σου.

Κακώς ασχολείσαι λοιπόν κι επίσης κακώς συζητάς για εκείνη και συγκρίνεις τον εαυτό σου μαζί της. Είσαι μοναδική όπως είσαι κι ο φίλος τώρα, σήμερα, έχει διαλέξει να είναι μαζί σου.

Αν θέλεις να ξαναβρείς τον ενθουσιασμό σου για τη σχέση σου, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία της και άσε το παρελθόν πίσω σου. Δεν συντρέχει κανένας λόγος για τόσο δράμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ