Απάτησα το αγόρι μου

23.07.2015
Δεν το μετανιωσα ποτε οτι φιληθηκαμε γιατι ποτε δεν τον ειχα ξεχασει. Ωστόσο, δεν χώρισα τον Χάρη...

Καλησπέρα σας, με λένε Μαρία και είμαι 23 χρονών εχω κόλλημα με ένα αγόρι τον Νίκο απο την Δευτέρα Γυμνασίου και αυτός μαζί μου αλλα λόγω οτι είμασταν μικροί δεν καταφέραμε να είμαστε μαζί και αυτος στην Τριτη Λυκείου εκανε σχέση με μία κοπέλα απο την περιοχή. Ετσι και εγώ μπαίνοντας πλεόν και στην σχολή που δεν τον έβλεπα πια και συχνα αποφάσισα να προχωρήσω. Εκεί έκανα σχέση με τον Χάρη πολύ καλό παιδί. Το θέμα είναι οτι μετα απο 2 εβδομάδες αφου τα είχα με τον Χάρη ήρθε ο Νίκος (που ειχε χωρισει εκεινη την περιοδο) και φιληθήκαμε.

Δεν το μετανιωσα ποτε οτι φιληθηκαμε γιατι ποτε δεν τον ειχα ξεχασει. Ωστόσο, δεν χώρισα τον Χάρη αλλα ούτε και ξέκοψα με τον Νίκο γιατι μου ήταν αδύνατο (ο οποιος δεν μου είχε πεί για σχέση). Μετα ομως οταν ο Νικος εφυγε για το χωρίο του εγω προχώρησα με τον Χαρη και ειχαμε σεξουαλική επαφή, πρώτη για έμενα. Αφου καναμε έρωτα ο Χάρης ηταν απότομος και καναμε να μιλήσουμε μια φόρα την εβδομαδα.

Μετα απο 2 μηνες και αφου είχα προχωρήσει με τον Νικο χώρισα με τον Χάρη και τα εφτιαξα επιτελους με τον Νίκο σε λίγο κλείνουμε και 2 χρόνια. Το θέμα είναι οτι σιχαίνομαι τον εαυτό μου που του το έκανα αυτο και σκέφτομαι να του το πω. Δεν μπορω με τρώνε οι τύψεις. Τι μου προτείνεις να του το πώ ή όχι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τύψεις. Αν ήταν να έχεις τύψεις θα έπρεπε να έχεις τύψεις απέναντι στον Χάρη, αφού τα είχατε ενώ συνέχιζες να βλέπεις τον Νίκο και να κάνεις σεξ μαζί του. Με άλλα λόγια, τον Χάρη έχεις απατήσει, όχι τον Νίκο, ο οποίος μάλιστα σε εκείνη τη φάση δεν σου μιλούσε καν για σχέση.

Από τη στιγμή όμως που χώρισες με τον Χάρη και είσαι αποκλειστικά με τον Νίκο, δεν χρωστάς κάποια εξήγηση σε κανέναν, ούτε απατάς κάποιον.