Πορνογραφικο υλικο αιτια χωρισμου;

23.06.2011
Ο φιλος μου βλεπει τσοντες τουλαχισον 45 λεπτα τη μερα. Εχουμε καθημερινη σεξουαλικη επαφη. Σκεφτομαι πως λογικα δεν τον καλυπτω γι' αυτο βλεπει ταινιες και φωτογραφιες με γυμνες γυναικες...

Θεια Λουκια η στηλη σου ειναι απίθανη και εχει βοηθησει πολλες γυναικες! Τωρα αν μπορεις θα ηθελα να βοηθησεις και εμενα! Λοιπον, ο φιλος μου βλεπει τσοντες τουλαχισον 45 λεπτα τη μερα. Ειναι 22 και ειμαστε μαζι 4 χρονια. Εχουμε καθημερινη σεξουαλικη επαφη. Σκεφτομαι πως λογικα δεν τον καλυπτω γι' αυτο βλεπει ταινιες και φωτογραφιες με γυμνες γυναικες (το στηθος τους κυριως) και διαβαζει σεξι ιστοριουλες. Το ξερω 2 χρονια οτι κανει χρηση πορνογραφικου υλικου και φτανω στο breaking point μου... Μηπως ειναι ωρα να τον χωρισω; Σιγουρα υπαρχουν ανδρες οι οποιοι δεν βλεπουν τσοντες τοσο συχνα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Είσαι κάπως βραδυφλεγής ομολογώ... Αφού σε ενοχλεί τόσο πολύ, γιατί περίμενες δύο χρόνια για ν' αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι θέλεις να τον χωρίσεις μ' αυτή την αφορμή; Μήπως συντρέχουν κι άλλοι λόγοι λοιπόν κι απλά ψάχνεις να βρεις κάποια δικαιολογία για να του ρίξεις το φταίξιμο του χωρισμού και να μην γίνεις εσύ η κακιά;

Σκέψου το κι αν αυτή είναι η περίπτωση είναι καλύτερα να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στον εαυτό σου και σ' εκείνον και να πάψεις ν' αναζητάς εύκολες δικαιολογίες για να στηρίξεις τις αποφάσεις σου.

Ως προς το πολύ συγκεκριμένο που με ρωτάς τώρα, θα σου απαντήσω ότι δεν πιστεύω ότι η χρήση πορνογραφικού υλικού είναι πρόβλημα, τουλάχιστον όχι σ' αυτό τον βαθμό που απασχολεί τον φίλο σου. Εφόσον έχετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, όπως μου λες, τι σε νοιάζει αν χρησιμοποιεί και λίγο πορνό για έμπνευση; Άλλωστε, το όλο πράγματα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον βαθμό της ικανοποίησης του από εσένα. Η παρακολούθηση πορνό από τους άντρες, όπως και από τις γυναίκες άλλωστε, είναι απλά μια συνήθεια, χωρίς καμιά συναισθηματική διάσταση.

Όσο για το πόσο συχνά βλέπουν τσόντες οι άλλοι άντρες, δεν μπορείς να το ξέρεις, αλλά να είσαι σίγουρη ότι αυτοί που βλέπουν είναι περισσότεροι από εκείνους που δεν βλέπουν. Βέβαια, σίγουρα κάποιοι θα βλέπουν λιγότερο συχνά από τον καλό σου, αλλά και πού ξέρεις ότι αυτοί δεν έχουν άλλα, κρυφά κουσούρια πολύ χειρότερα απ' αυτό; Τουλάχιστον με τον δικό σου ξέρεις πού βαδίζεις και τι να περιμένεις κι εφόσον έχει δουλέψει το πράγμα μέχρι εδώ γιατί να το χαλάσεις; Εκτός κι αν, όπως σου έλεγα στην αρχή, έχουν μπει νέοι παράγοντες στο παιχνίδι και σε έχουν κάνει ν' αλλάξεις γνώμη. Αλλά τότε δεν φταίνε οι τσόντες γι' αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ