Μικρος κολπος;

09.06.2011
Το μεσαιο μου δαχτυλο ισα ισα που χωραει στον κολπο μου. Για την ακριβεια, οχι μονο ισα ισα που χωραει αλλα καμια φορα, ψιλοποναω μεχρι να ''μπει''. Πρεπει να ανησυχω;

Γεια σου θεια Λουκια! Ολα καλα; Διαβαζω τη στηλη σου αρκετο καιρο και πιστευω πως οι συμβουλες που δινεις ειναι πολυ χρησιμες. Ηρθε η ωρα λοιπον να απευθυνθω κι εγω σε εσενα! Με λενε Ερατω και ειμαι 17 χρονων. Το προβλημα μου ειναι το εξης: Πριν απο ενα χρονο περιπου αρχισα να ανακαλυπτω το σωμα μου. Ξεκινησα να ανακαλυπτω την σεξουαλικοτητα μου. Και ανακαλυψα οτι τελικα οι αντρες δεν εχουν αδικο οσο αφορα την αυτοικανοποιηση. Πραγματικα, ειναι κατι που προσφερει ευχαριστηση αλλα, δεν καταλαβαινω γιατι τον κατακρινουν, ειδικα στις γυναικες. Τελος παντων,εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι πιστευω πως εχω πολυ μικρο κολπο. Τι εννοω με αυτο; Εννοω πως το μεσαιο μου δαχτυλο ισα ισα που χωραει στον κολπο μου. Για την ακριβεια, οχι μονο ισα ισα που χωραει αλλα καμια φορα, ψιλοποναω μεχρι να ''μπει''. Πρεπει να ανησυχω; Πρεπει να παω σε καποιο γυναικολογο; Δεν μπορω να απευθυνθω στην μητερα μου γιατι αν το μαθει...θα αρχισει ''τι πραγματα ειναι αυτα;'' κ.λ.π κ.λπ... Εν τω μεταξυ ανησυχω πολυ γιατι εχω σχεση με ενα παλικαρι εδω και 9 μηνες και τωρα που τελειωνουν και οι εξετασεις λεμε να κανουμε ερωτα πρωτη φορα. Λες να μην χωραει το πεος του στον κολπο μου; Μηπως εχω καποιο προβλημα και πριν γινει οτιδηποτε πρεπει να μιλησω στο αγορι μου γι'αυτο; Περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση σου. Σε ευχαριστω εκ των προτερων και σου ευχομαι καλο καλοκαιρι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου Ερατώ, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς για τίποτα, ούτε να πας στον γυναικολόγο. Ο λόγος που το άνοιγμα του κόλπου σου είναι τόσο στενό αυτή τη στιγμή είναι ο παρθενικός σου υμένας που παραμένει ακόμη άθικτος. Αυτό σημαίνει ότι όταν θα κάνεις έρωτα για πρώτη φορά θα χρειαστεί κάποια μικρή προσπάθεια και αρκετή υπομονή από την πλευρά του καλού σου, γιατί για να υπάρξει πλήρης διείσδυση του πέους στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να γίνει ρήξη του παρθενικού υμένα. Πιθανόν τότε να νιώσεις κάποιον πόνο, όπως αυτόν που νιώθεις τώρα, όταν προσπαθείς να βάλεις το δάχτυλο σου και ίσως να δεις λίγο αίμα, όμως όλα αυτά είναι φυσιολογικά όπως και το να μην δεις καθόλου αίμα.

Η καλή ερωτική σου διέγερση θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα σ' εκείνη τη φάση, αλλά αν συναντήσετε προβλήματα, η χρήση κάποιου ειδικού λιπαντικού μπορεί να κάνει θαύματα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη γυναικεία ανατομία μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο που έχουμε δημοσιεύσει στη στήλη της υγείας "Μεγάλες ανακαλύψεις για τη μικρή σου περιοχή", το οποίο θα σε βοηθήσει στο να κατανοήσεις πολύ καλύτερα το σώμα σου κι αυτά που βλέπεις.

Ως προς το θέμα του αυνανισμού τώρα, είναι πολύ θετικό ότι ανακαλύπτεις τη σεξουαλικότητα σου μ' αυτόν τον τρόπο. Η αρνητική στάση των αντρών ως προς τον γυναικείο αυνανισμό βασίζεται στην προκατάληψη ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να εκφράζουν τις σεξουαλικές ορμές τους παρά μόνο όταν πρόκειται να ικανοποιήσουν έναν άντρα, κάτι που είναι βέβαια απόλυτα λανθασμένο. Βλέπεις, οι άντρες που υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις δεν ξέρουν ότι μια γυναίκα που γνωρίζει καλά το σώμα της μέσω του αυνανισμού έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να ευχαριστιέται το σεξ μαζί τους, που σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ικανοποιήσει και τους ίδιους. Άρα άσ' τους να λένε... Άλλωστε, δεν έχεις κανένα λόγο να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνεις όταν βρίσκεσαι μόνη σου με τον εαυτό σου, ούτε κάνεις κάτι κακό ή επιλήψιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ