Το τεστ της εικόνας & όσα αποκαλύπτει για το χαρακτήρα

05.03.2016
Ποιά από τις παρακάτω εικόνες σου αρέσει περισσότερο; Διάλεξε μια από τις εννέα εικόνες και δες τι δείχνει για εσένα.

Αν έκανες την επιλογή κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα για αν δεις το αποτέλεσμα.

Παιχνιδιάρα και χαρούμενη

Αγαπάς την αίσθηση της ελευθερίας και τον αυθορμητισμό. Προσπαθείς ν΄απολαύσεις τη ζωή στο μέγιστο και μότο σου είναι "μια ζωή την έχουμε". Οι ευχάριστες εκπλήξεις είναι πάντα καλοδεχούμενες ενώ τίποτα δεν είναι χειρότερο για εσένα από τη στασιμότητα.

Ανεξάρτητη & αντισυμβατική

Δεν αντέχεις τις δεσμσύσεις και στόχος σοη είναι η ελευθερία σου να καθορίσεις την πορεία σου και να προσδιορίσεις τον εαυτό σου και τη ζωή που θέλεις να ζήσεις. Έχεις κλίση καλλιτεχνική. Από την άλλη αυτή η ανάγκη για ελεύθερη βούληση σε κάνει ατομίστρια καθώς πάνω απ΄όλα βάζεις τις επιθυμίες σου και τις δικές σου ανάγκες.

Εσωστρεφής & ευαίσθητη

Έχεις περισσότερες ευαισθησίες από τον μέσο άνθρωπο. Μισείς την επιπολαιότητα ενώ θα προτιμούσες τη μοναξιά από το να περιβάλλεσαι από επιφανειακούς ανθρώπους. Οι σχέσεις σου είναι πάντα σταθερές και ισχυρές και σε γεμίζουν με γαλήνη και αρμονία. Μάλιστα, δε σε ενοχλεί να μένεις μόνη σου για μεγάλα διαστήματα. Το ζητούμενο για εσένα είναι η ουσια.

Πατάς γερά στη γη & είσαι ισορροπημένη

Εκτιμάς το φυσικό στιλ και αγαπάς την απλότητα. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου σε θαυμάζουν για την ικανότητά σου να πατάς γερά στα πόδια σου και να προσφέρεις σε όλους το αίσθημα της ασφάλειας. Ως χαρακτήρας αποπνέεις ζεστασιά. Απορρίπτεις κάθε τι φανταχτερό και κοινότοπο. Έχεις την τάση να είσαι επιφυλακτική και δεν ακολουθείς πάντα το ρεύμα της εποχής, ούτε τη μόδα. Τα ρούχα σου για εσένα πρέπει να είναι πρακτικά και διακριτικά κομψά.

Ρεαλίστρια & με αυτοπεποίθηση

Αναλαμβάνεις ευθύνες στη ζωή και δίνεις μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις απ΄ότι στην τύχη. Είσαι πρακτικό μυαλό και δίνεις εύκολα λύσεις σε προβλήματα. Τη ζωή την αντιμετωπίζεις με ρεαλισμό και χωρίς αμφιταλαντεύσεις. Διακρίνεσαι από αυτοπεποίθηση ενώ δεν πρόκειται να σταματήσεις αν δεν πετύχεις τους στόχους που βάζεις.

Διακριτική & ήρεμη

Είσαι ιδιαίτερα βολική και διακριτική. Κάνεις εύκολα φίλους και απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σοτ, ωστόσο, δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην ιδιωτική ζωή. Θέλεις συχνά να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και ψάχνεις το νόημα της ζωής. Χρειάζεσαι χώρο για τον εαυτό σου και πάντα βρίσκεις το δικό σου "κρησφύγετο" ή αλλιώς τον "ησυχαστήριό" σου, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως είσαι άτομο μοναχικό.

Αξιόπιστη, αναλυτική & με αυτοπεποίθηση

Σου αρέσει η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα κι αυτό ισχύει για όλες τις πτυχές της ζωής, από τα υλικά αγαθά μέχρι τους ανθρώπους. Θέλεις να έχεις δίπλα σου "πολύτιμους λίθους" που αγννοούνται μεν από άλλους αλλά εσύ αναγνωρίζεις την αξία τους. Τα πολιτιστικά δρώμενα διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σου. Έχεις βρει το δικό σου προσωπικό στιλ και δεν επηρεάζεσαι εύκολα από τη γνώμη των άλλων ή τις τάσεις της μόδας.

Ρομαντική & ονειροπόλα

Είσαι πολύ ευαίσθητη. Αρνείσαι να δεις τα πράγματα από ορθολογική σκοπιά καθώς τα συναισθήματα για εσένα είναι το παν. Δε μπορείς να ζεις χωρίς να ονειρεύεσαι. Απορρίπτεις τ΄άτομα που περιφρονούν το ρομαντισμό και καθοδηγούνται μόνο από τη λογική.

Δυναμική & εξωστρεφής

Είσαι αρκετά πρόθυμη να ρισκάρεις για να φτάσεις τον επιθυμητό στόχο. Η ρουτίνα, σε αντίθεση με άλλους σε παραλύει και δεν την αντέχεις. Θέλεις να έχεις ενεργό ρόλο σε όλα και γι΄αυτό αναλαμβάνεις συχνά πρωτοβουλίες.