Η αβάσταχτη ελαφρότητα της "show bitch"

17.11.2010
Όλα ξεπουλιούνται στο βωμό της θεαματικότητας λέει ο Νίκος Ζερβός και μας το δείχνει στη νέα του ταινία, Show Bitch, που έρχεται στις αίθουσες το Δεκέμβριο

Τίτλος: "Show Bitch" και ηθικός αυτουργός ο Νίκος Ζερβός. Η ταινία είναι η κατάδειξη της απόλυτης ξεφτίλας του χώρου της show biz και της τηλεόρασης. Όλα στημένα και δήθεν σε μια κιτς εικονική πραγματικότητα, fake σχέσεις, καθημερινό τηλεοπτικό ψέμα - γελοίοι τύποι που σερβίρουν σκουπίδια και πλασάρονται ως μεγάλες προσωπικότητες με «μεγάλη προσφορά στο χώρο τους». Ανερχόμενοι τραγουδιστές, φιλόδοξοι ρεπόρτερ, μάνατζερ δίχως φραγμούς και wannabe celebrities όλων των ειδών και ποιοτήτων παρελαύνουν σε μία ταινία τόσο αστεία, όσο και ο πραγματικός κόσμος της show biz.

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Τζέι (Νάσος Παππάς): Είναι νέος, είναι ωραίος, έχει υστερικές θαυμάστριες και τα κανάλια σφάζονται για να του πάρουν μία ... δήλωση. Ο Τζέι, φιλόδοξος και ανερχόμενος τραγουδιστής, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του μάνατζέρ του για να μπορέσει να κρατηθεί στην κορυφή! Σας θυμίζει κάτι;

Πρωτονοτάριος (Ρένος Χαραλαμπίδης): Ένας μάνατζερ δεν φέρνει την άνοιξη στην καριέρα ενός «καλλιτέχνη», αν αυτός δεν έχει άστρο. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν ισχύει στην περίπτωση του Πρωτονοτάριου, που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και ένα ντουβάρι σε ποπ-είδωλο. Ή έτσι νομίζει.

Χρύσα (Άννα Ρεζάν-Κριτσέλη): Τι κάνει μια όμορφη τραγουδίστρια όταν θέλει να λάμψει στο δύσκολο δρόμο του θεάματος και το ταλέντο δεν είναι αρκετό; Μία είναι η κίνηση: βρίσκει τον πιο ικανό μάνατζερ. Τσακώνεται μαζί του, τα φτιάχνει με το πιο hot ίνδαλμα της νεολαίας, τα βάζει με τους δημοσιογράφους και κάνει όλον τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν.

Έλσα (Ελισάβετ Καζοπούλου): Της αρέσουν οι μεγάλες ... συνεντεύξεις και θα έκανε τα πάντα για να τις πάρει! Η Έλσα δεν κάνει απλά ρεπορτάζ για τα παρασκήνια της show biz. Είναι τα παρασκήνια της show biz! Και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Δείτε στα κλιπάκια από την ταινία τις προσπάθειές της να πάρει αποκλειστικές συνεντεύξεις από τον Λευτέρη Πανταζή και τον Πασχάλη.

Άλεξ (Γιώργος Γιαννόπουλος): Μεγάλος παραγωγός διεθνών αξιώσεων που δεν αφήνει λεπτό τον Πρωτονοτάριο σε χλωρό κλαρί. Θεωρείται αυθεντία αφού έχει πάντα τη σωστή απάντηση για όλα: Fuck you!

Ο Αρχηγός (Δημήτρης Πουλικάκος): Παλαίμαχος αρχηγός συγκροτήματος που ξέρει καλά τους κανόνες του παιχνιδιού. Ηθικός αυτουργός (ή μήπως ανήθικος;) στα καμώματα της Χρύσας, χαίρει άπειρου σεβασμού λόγω εμπειρίας στα χαρακώματα της show biz.

Ο Γιατρός (Τζώννυ Βαβούρας): Μέλος του συγκροτήματος του Αρχηγού. Με το γκρουπ δεν μοιράζεται μόνο τη δημοσιότητα, αλλά και τα γιουχαΐσματα εξαγριωμένων θεατών στα live. Ένας σωστός καλλιτέχνης όμως ποτέ δεν πτοείται από κάτι τέτοια.

Σόλων (Κώστας Γκουσγκούνης): Σκάσε Σόλων!

Όλοι αυτοί οι φαιδροί χαρακτήρες που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε στη μικρή οθόνη, θα παρελάσουν από τη μεγάλη στις 9 Δεκεμβρίου.

Στα παρασκήνια


Μεγάλες συνεντεύξεις (όπως μεγάλες παραστάσεις)