«Τζόκερ»: Περιπέτεια με τους εκρηκτικούς Στέιθαμ και Βεργκάρα [vds]

08.11.2015
Ο Νικ Γουάιλντ εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας, κι έχει θανάσιμες δεξιότητες αλλά και πάθος με το τζόγο. Όταν ένας πολύ καλός του φίλος θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ξυπνάει η δίψα του για εκδίκηση, σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι τα έχει βάλει με τη μαφία.

Βυθίζεται στον υπόκοσμο καθώς μαφία κι ένοπλες δυνάμεις τον αναζητούν. Έχοντας ανεβάσει τα στοιχήματα, έχει να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι για να αλλάξει τη μοίρα του... κι αυτή τη φορά είναι όλα ή τίποτα.

Ο Τζέισον Στέιθαμ είναι ευρύτερα γνωστός για τις ταινίες δράσης του. Γεννημένος στο Σίντενχαμ της Αγγλίας, έγινε μέλος της Εθνικής ομάδας καταδύσεων, λαμβάνοντας τη 12η θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του στο Crystal Palace National Sport Center του Λονδίνου, φωτογράφοι και κινηματογραφιστές τον πλησίασαν για μια καριέρα στον κινηματογράφο. Αργότερα γνώρισε το Γκάι Ρίτσι, ο οποίος του χάρισε το ρόλο του Μπέικον, κι έκανε το ντεμπούτο το στις Δύο Καπνισμένες Κάνες το 1998.

Μία από τις πιο αστείες και σέξυ ηθοποιούς σήμερα, η Σοφία Βεργκάρα, είναι η μόνη που ξεκίνησε την καριέρα της στο Ισπανόφωνο δίκτυο και πέρασε με επιτυχία στην γενικότερη αγορά. Η υποψήφια για Emmy, Χρυσή Σφαίρα και SAG ηθοποιός, είναι ευρέως γνωστή ως Γκλόρια Πρίτσετ στην πετυχημένη σειρά του ABC “Modern Family."

Κανάλι: Novacinema 1
Ημέρα προβολής: Κυριακή
Ώρα προβολής: 22.00
Διάρκεια: 89 λεπτά
Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Μίλο Βεντιμίλια, Σοφία Βεργκάρα, Στάνλεϊ Τούτσι, Αν Χες