Το Σαββατοκύριακο χτίζουμε το Ταζ Μαχάλ στο Athens Holiday Park

08.07.2015
Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και φέτος το Athens Holiday Park, το πιο τρελό δροσερό και κεφάτο summer –in-the-city θεματικό πάρκο, και το Luna Park Τα Αηδονάκια ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν τον Θαλασσόκοσμο!

Όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, βάζουμε πλώρη για το Athens Holiday Park στα Αηδονάκια! Τα Αηδονάκια "έβαλαν τα καλοκαιρινά τους" ανακαινίστηκαν, ανανεώθηκαν, άλλαξαν σκηνικό, πρόσθεσαν δράσεις, κατασκευές και παιχνίδια με καλοκαιρινό θέμα και από 13 Ιουνίου μας περιμένουν όλους για ασταμάτητες βουτιές στη διασκέδαση!

Το φαντασμαγορικό Καράβι των Πειρατών, πρωτότυπα - θεματοποιημένα φουσκωτά βυθού, πισίνες με βαρκάκια, θαλασσοτσουλήθρες, μασκότ αγαπημένων ηρώων, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego ®, και μια έκπληξη ... Τη ζωντανή e-ξενάγηση από το μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, μας περιμένουν να παίξουμε και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

Αυτό το Σαββατοκύριακο απογειώνουμε την φαντασία και τη δημιουργικότητα σε άλλη διάσταση!

Με τον Brick Wiz - Τουβλάκια Lego® σε έναν πρωτοποριακό χώρο, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα πέρα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση με χιλιάδες τουβλάκια, να συμμετάσχουν σε ένα από τα μοναδικά εργαστήρια δημιουργικότητας και τρισδιάστατης αντίληψης με τουβλάκια LEGO®.

Το LEGO® Taj Mahal (κωδ. 10189) είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μοντέλο το οποίο κατέχει και τη διάκριση του μεγαλύτερου, σε αριθμό κομματιών, σετ που διέθεσε ποτέ η LEGO®. Με 5922 τουβλάκια αποτελεί μια λεπτομερέστατη μακέτα του πασίγνωστου μνημείου.

Το σετ παρουσιάστηκε το 2008 και καταργήθηκε το 2010. Σήμερα, η αξία του ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ.

Η φαντασία και η δημιουργικότητα σε άλλη διάσταση!

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, μικρό ή μεγάλο, να συμμετάσχει λίγο ή πολύ στην κατασκευή. Ο σχεδιασμός και συντονισμός της δραστηριότητας γίνεται από τον Brick Wiz, πιστοποιημένο LEGO® Serious Play® Facilitator. H συμμετοχή είναι, φυσικά, δωρεάν. Μια καλή ευκαιρία για χαλάρωση, διασκέδαση και ευχάριστη έξοδο από το σπίτι.