Χριστουγεννιάτικο Meet Market στην Τεχνόπολις

23.11.2010
Μεγαλύτερο από ποτέ το χριστουγεννιάτικο Meet Market γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια και την 20η του διοργάνωση καλωσορίζοντας τη γιορτινή περίοδο με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Μεγαλύτερο από ποτέ το χριστουγεννιάτικο Meet Market γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια και την 20η του διοργάνωση καλωσορίζοντας τη γιορτινή περίοδο με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 (Αίθουσες «Κωνσταντίνος Καβάφης» & «Τάκης Παπατσώνης», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Τοπικοί σχεδιαστές, καλλιτέχνες και ανεξάρτητοι δημιουργοί παρουσιάζουν ρούχα, αξεσουάρ, vintage & retro εκθέματα, καλλιτεχνικά αντικείμενα, κοσμήματα, οργανικά προϊόντα υγιεινής διατροφής, βιβλία, έπιπλα, λιχουδιές, διαδραστικά και παιχνίδια.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώνεται και από ένα μουσικό line up από Αθηναίους DJs και παραγωγούς. Ελάτε να ανακαλύψετε νέες ιδέες και δημιουργίες, να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τους φίλους σας ή απλά να χαρείτε μια ξεχωριστή γιορτή!

Κι επειδή κανένας δεν φεύγει με άδεια χέρια από το Μeet Market περάστε να παίξετε το καθιερωμένο παιχνίδι του και να κερδίσετε δώρα!

Ώρες λειτουργίας:15:00 - 00:00
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.themeetmarket.gr