Εξτρα παράσταση για την Ορχήστρα των Ανακτόρων της Βιέννης!

04.11.2010
Η φημισμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Schloss Schoenbrunn Orchester Vienna (Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης) θα δώσει δύο μοναδικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Η φημισμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Schloss Schoenbrunn Orchester Vienna (Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης) θα δώσει δύο μοναδικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ EXTRA ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17.00 !!!!

Εκτός από το υψηλό επίπεδο μουσικής ποιότητας, η Ορχήστρα ξεχωρίζει για τον καθαρό ήχο στην ερμηνεία της μουσικής, την άψογη εμφάνιση και μια πολύ όμορφη και σχεδόν παραμυθένια σκηνική παρουσία.

Με την ορχήστρα θα εμφανισθούν επίσης η σοπράνο Romana Beutel και ο βαρύτονος Sebastian Huppman σε γνωστές και αγαπημένες άριες, ενώ θα συμμετέχουν χορευτικά ζευγάρια από το Μπαλέτο της Όπερας της Βιέννης, καθώς και τα παιδιά του Μπαλέτου της Όπερας που θα μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές και θα μας ταξιδέψουν στην μαγική ατμόσφαιρα της Βιέννης.

Η Ορχήστρα παίζει τακτικά στην Orangerie (Πορτοκαλεώνα) των Ανακτόρων Schoenbrunn. Εκτός από τις συναυλίες της στο φημισμένο αυτό χώρο, κάνει πολλές διεθνείς περιοδείες, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με την μοναδική μουσική κληρονομιά της Αυστρίας, έτσι ώστε να μπορέσει και ο υπόλοιπος κόσμος να απολαύσει τους μεγάλους συνθέτες της εποχής εκείνης. Η αντίδραση του κοινού σε όλες αυτές τις συναυλίες είναι πάντα πολύ ενθουσιώδης.

Το ρεπερτόριο της Ορχήστρας επικεντρώνεται κυρίως σε έργα του Μότσαρτ, των Στράους, αλλά και άλλων συνθετών. Η Ορχήστρα αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο βιεννέζικο στυλ και στην ερμηνεία των κλασικών βιεννέζικων κομματιών που παίζει, δίνοντας τους μια λεπτή και ξεχωριστή νότα.

Η Ορχήστρα Schoenbrunn έχει μια παράδοση συνεργασίας με τα μεγαλύτερα ονόματα καλλιτεχνών στο χώρο της όπερας και του μπαλέτου.

ΙΝFO:
Πότε: Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Δεκεμβρίου
Που: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητικό 25, Γ ζώνη 35, Β ζώνη 50, Α ζώνη 65, Διακεκριμένη ζώνη 90.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ:
Στα ταμεία του Μεγάρου, στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα Δευτέρα με Παρασκεύη 10 το πρωί με 4 το απόγευμα και τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333 ή ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr