Εστιατόριο "ΙΘΑΚΗ"

09.01.2001
Θαλασσινές γεύσεις σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον...Το πρόσφατα ανακαινισθέν εστιατόριο "Ιθάκη" σας περιμένει στο γνωστό χώρο της Βουλιαγμένης, με στόχο να σας προσφέρει μαγευτικές στιγμές.
Το πρόσφατα ανακαινισθέν εστιατόριο "Ιθάκη" σας περιμένει στο γνωστό χώρο της Βουλιαγμένης, με στόχο να σας προσφέρει μαγευτικές στιγμές. Με θέα στο Σαρωνικό που σου κόβει την ανάσα, το εστιατόριο "Ιθάκη" αποτελεί την ιδανική λύση για ρομαντικές βραδιές, αλλά και βραδιές με φίλους.
To σέρβις είναι από τα καλύτερα της Αθήνας, ενώ η κουζίνα του συναγωνίζεται το εκπληκτικό τοπίο. Πεύκα και θάλασσα σ' έναν τέλειο συνδυασμό, με τη συνοδεία γεύσεων που τέρπουν τον ουρανίσκο: Το hot spot του μαγαζιού είναι τα ψάρια και τα θαλασσινά. Οι σπεσιαλιτέ του πολλές και εκλεκτές : Κοχύλι με θαλασσινά γκρατινέ, λιγκουίνι με γαρίδα αλλά και μεγάλα ψάρια στη σχάρα. Αλλά και στα επιδόρπια, η πλούσια γκάμα που προσφέρει η "Ιθάκη" θα σας αφήσει άφωνους : Κρέπες, τάρτα σοκολάτας, σουφλέ parfait και πλήθος άλλων. Ατέλειωτη είναι, επίσης, και η wine-list, η οποία σας δίνει πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια.
Διεύθυνση : Απόλλωνος 28, Βουλιαγμένη τηλ. 8963739, 8963747. Ανοικτά κάθε μέρα και Κυριακές από τις 12 το μεσημέρι.
Τιμή κατ' άτομο από 18.000.