Τελευταίες Παραστάσεις: "Ηρόστρατος"

16.12.2008
Τη θεατρική μεταφορά του διηγήματος "Ηρόστρατος" του Ζαν Πωλ Σαρτρ από τη συλλογή διηγημάτων "O Τοίχος" ανεβάζει η ομάδα "Θέατρο Κορύβαντες" στο Μεταξουργείο.

Τελευταίες Παραστάσεις: Το Μεγάλο Σάββατο 18/4 και Κυριακή του Πάσχα 20/4 δεν θα γίνουν παραστάσεις. Από Κυριακή 3/5 έως και Κυριακή 31/5 θα γίνεται μία παράσταση κάθε Κυριακή στις 21:30' (συνολικά 5 παραστάσεις). Οι παραστάσεις Σάββατο 11/4 και Κυριακή 12/4 θα γίνουν κανονικά στις 21:15'.

Τι: Ομάδα "Θέατρο Κορύβαντες", ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΣ - Ζαν Πωλ Σαρτρ
Σκηνοθεσία - Θεατρική Μεταφορά: Αντρέας Θεοχάρης
Ηθοποιοί: Αντρέας Θεοχάρης, Κλαίρη Γιαννικάκη
Κατασκευή σκηνικού: Κώστας Κοπελάρης
Φωτογραφίες παράστασης: Ιούλιος Λένκοφ
Τόπος: Μυλλέρου 78, Μεταξουργείο, τηλ.: 210-9718590

Τη θεατρική μεταφορά του διηγήματος "Ηρόστρατος" του Ζαν Πωλ Σαρτρ από τη συλλογή διηγημάτων "O Τοίχος" ανεβάζει η ομάδα "Θέατρο Κορύβαντες" στο Μεταξουργείο.

"Θα είστε περίεργοι να μάθετε, υποθέτω, τι είναι ένας άνθρωπος που δεν αγαπά τους ανθρώπους. Ε, λοιπόν, αυτός είμαι εγώ, και τους αγαπώ τόσο λίγο, που εντός ολίγου θα σκοτώσω μισή ντουζίνα. Ίσως να αναρωτηθείτε: γιατί μόνο μισή ντουζίνα; "

Η ομάδα "Θέατρο Κορύβαντες" δραστηριοποιείται στο τομέα του Θεάτρου από το έτος 2002. Από το έτος 2004 διατηρεί ένα μόνιμο χώρο στο υπόγειο της οδού Μυλλέρου 78 στο Μεταξουργείο όπου μελετώνται μορφές θεατρικής έκφρασης και παράλληλα ανεβάζονται θεατρικές παραστάσεις βασισμένες κυρίως σε λογοτεχνικά κείμενα (πεζογραφία, ποίηση ή και φιλοσοφία). Ο χώρος διαμορφώνεται για τις ανάγκες των παραστάσεων. δεν υπάρχει διάκριση θεατών - σκηνής και για τον λόγο αυτό ο αριθμός των θεατών είναι περιορισμένος.


ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ
Ώρα 21.15'. ΘΕΣΕΙΣ: 20.
Είσοδος: 10 €
Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά.