Νεοελληνικός "Δρόμος" στο Θέατρο Χώρα

10.10.2008
Μετά την κριτικά επιτυχημένη της παρουσίαση στις Δοκιμές VII του Θεάτρου του Νότου (Θέατρο Αμόρε), η ομάδα BuZz Pr0DucTi0nS εγκαθίσταται στο Θέατρο Χώρα και μας οδηγεί στο «Δρόμο», μια παράσταση για την ύπαρξη ή την απουσία του Θεού, το πρόσωπο του αριθμού, το διαχωρισμό του λευκού από το μαύρο, την ευκολία της πρωτοβουλίας και το βασανιστήριο της υποταγής ...και όμως, είναι κωμωδία!
Μετά την κριτικά επιτυχημένη της παρουσίαση στις Δοκιμές VII του Θεάτρου του Νότου (Θέατρο Αμόρε), η ομάδα BuZz Pr0DucTi0nS εγκαθίσταται στο Θέατρο Χώρα και μας οδηγεί στο «Δρόμο», μια παράσταση για την ύπαρξη ή την απουσία του Θεού, το πρόσωπο του αριθμού, το διαχωρισμό του λευκού από το μαύρο, την ευκολία της πρωτοβουλίας και το βασανιστήριο της υποταγής... και όμως, είναι κωμωδία!

Δύο όντα με διαφορετική ψυχοσύνθεση, ανάγκες και προβληματισμούς συναντιούνται τυχαία σε ένα καταφύγιο κάτω από το άγρυπνο βλέμμα ενός υποβολέα.
O -1 και ο Χ² αναπτύσσουν σχέσεις εξάρτησης μεταξύ τους, προσπαθούν ο ένας να ξεφύγει από τη μνήμη και ο άλλος να ενδώσει σε αυτήν και πέφτουν σε κωμικοτραγικές καταστάσεις με αποτέλεσμα το μηδέν.

3 Νοεμβρίου- 9 Ιανουαρίου

Κείμενο, Σκηνοθεσία: Φίλιππος Φιλίππου
Επιμέλεια Κειμένου: BuZz Pr0DucTi0nS
Φωτισμοί: Οδυσσέας Παυλόπουλος
Σκηνικά, Κοστούμια: Μαρία Καραθάνου
Μουσική: Κώστας Νικολόπουλος
Επιμέλεια Κίνησης: Μάριος Μεττής
Φωτογραφίες: Φίλιππος Φιλίππου

Παίζουν
: Αλέξανδρος Γιάννου, Μάριος Μεττής, Χρυσάνθη Αυλωνίτη
Μια Συμπαραγωγή των BuZz Pr0DucTi0nS και CoYoT

Ημέρες και Ωρες Παραστάσεων: Δευτέρα, Τρίτη, 21.15, Παρασκευή 00.00