«Παπουτσωμένος Γάτος» στο θεάτρο Διάνα

09.10.2008
Μια ξεχωριστή παράσταση του «Παπουτσωμένου Γάτου», ενός από τα πιο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια όλων των παιδιών, ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του θεάτρου Διάνα.

Μια ξεχωριστή παράσταση του «Παπουτσωμένου Γάτου» , ενός από τα πιο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια όλων των παιδιών, ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του θεάτρου Διάνα.

Σύμφωνα με τη δική μας εκδοχή, «Ο Παπουτσωμένος Γάτος» είναι απομυθοποιημένος και τοποθετημένος στις σωστές αλληγορικές διαστάσεις που του δίνει το παραμύθι. Παρακολουθεί μια έντονη αδικία, αναγκάζεται να μιλήσει και με αποφασιστικότητα αναλαμβάνει δράση για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη παράσταση, με ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια που θα λατρέψουν μικρά και μεγάλα παιδιά. Με πολλή ευαισθησία και χιούμορ, η ιστορία μας αναφέρεται σε αξίες και ιδανικά που στις μέρες έχουν ξεθωριάσει, τονίζοντας έννοιες όπως η φιλία, η αγάπη και η δικαιοσύνη.

Πρεμιέρα: Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008, ώρα 3μμ

Συντελεστές:

Τη θεατρική απόδοση του σεναρίου επιμελήθηκε Δημήτρης Μολυβιάτης.
Σκηνοθετεί ο Λευτέρης Λουκαδής. Η μουσική είναι του Χρήστου Παπαδόπουλου, τα σκηνικά του Κάρολου Ρωμούση, τα κοστούμια της Σύλιας Δεμίρη και οι χορογραφίες της Δώρας Σωτήρχου.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Μάρκος Λεζές, Θοδωρής Προκοπίου, Θοδωρής Ρωμανίδης, Μάνος Αντωνίου, Πολύμνια Παραδεισανού, Πέτρος Πέτρου, Δέσποινα Μπουγατιώτη.

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ

Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Κάθε Σάββατο στις 3:00 μμ
Κάθε Κυριακή στις 11:00 πμ και 3:00 μμ
Παραστάσεις για σχολεία και συλλόγους πραγματοποιούνται καθημερινά, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο: 210- 6147165

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ
Ιπποκράτους 7, 101 64 Αθήνα
Τηλ.: 210 362 6596