Ο μαγικός κόσμος της DISNEY στον πάγο

08.10.2008
Τα παραμύθια που αγάπησαν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο ζωντανεύουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το Νο1 show στον πάγο! Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο μαγικός κόσμος της Disney on Ice στην Αθήνα!!

Τα παραμύθια που αγάπησαν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο ζωντανεύουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το Νο1 show στον πάγο! Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο μαγικός κόσμος της Disney on Ice στην Αθήνα!!

Τι: DISNEY ON ICE "PRINCESS CLASSICS
Πότε: 19 με 23 Νοεμβρίου
Πού: Κλειστό Παλαιού Φαλήρου, TΑΕ ΚWO DO Ολυμπιακά Ακίνητα
Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19/11, Πέμπτη 20/11, Παρασκευή 21/11 στις 19:30,
Σάββατο 22/11 και Κυριακή 23/11 στις 12:00, 16:00 και 19:30
Εισιτήρια από 7 ευρώ !!!!!
Προπώληση εισιτηρίων: σε ΟΛΑ τα METROPOLIS, σε ΟΛΑ τα VILLAGE CINEMAS και στην TICKET SERVICES.GR (Πανεπιστημίου 39, Τηλ.210-7234567)

Mickey, Minie & Goofy,Aladdin, Σταχτοπούτα, Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, Mulan, Ariel (η μικρή Γοργόνα), η Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the Beast) ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών με έναν Special Guest: Tinkerbel!! Η μικρή χαριτωμένη σκανδαλιάρα νεράιδα του Peter Pan !

Το βασικό σκηνικό,είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΣΤΡΟ, το οποίο περιστρέφεται καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης κατά 360ο, αλλάζει σχήματα και χρώματα ανάλογα με τον φωτισμό, έτσι ώστε να αντιστοιχεί σε κάθε ένα παραμύθι ξεχωριστά και είναι το μεγαλύτερο που παρουσιάστηκε ποτέ σε show στον παγο, με ύψος 10 μέτρα και διάμετρο 12 μέτρα.

Συνολικά στο show αυτό συμμετέχουν 40 επαγγελματίες ice skaters-ηθοποιοί!!!
Τα κουστούμια της παράστασης από τον βραβευμένο σχεδιαστή του Broadway Gregg Barnes κλέβουν κυριολεκτικά την παράσταση και καθηλώνουν τον θεατή!

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, είναι διάρκειας δύο ωρών και θα γίνουν στο κλειστό στάδιο του Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwo Do, Ολυμπιακά Ακίνητα.

Ένα υπερθέαμα στον πάγο που ξεπερνάει την φαντασία, μεταφέροντας την μαγεία του Disney μέσα από μία εκθαμβωτική παραγωγή’’
The Washington Post

Αυτό το φαντασμαγορικό show με 40 παγοδρόμους και το απίστευτο κάστρο που αλλάζει συνέχεια μορφή ανάλογα με το παραμύθι, δεν χρειάζεται συστάσεις! Μην το χάσετε!
Boston Globe

Disney On Ice σημαίνει αυτό ακριβώς: Τα πιο γνωστά παραμύθια του Disney δοσμένα με ένα μαγικό τρόπο στην θεατρική τους μορφή!
Herald Sun

H δράση και οι συνεχείς εναλλαγές με 7 (!) happy end και όχι ένα είναι το ιδανικό διάλλειμα στην σχολική ρουτίνα για τα παιδιά!
Sunday Herald Sun

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ DISNEY!!!