Νοσφεράτου Διδόντικους ΙΙΙ στο Coronet

23.09.2008
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, συνεχίζονται για τρίτη χρονιά οι παραστάσεις της θεατρικής κωμωδίας ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ ΔΙΔΟΝΤΙΚΟΥΣ σε νέο θέατρο.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, συνεχίζονται για τρίτη χρονιά οι παραστάσεις της θεατρικής κωμωδίας ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ ΔΙΔΟΝΤΙΚΟΥΣ σε νέο θέατρο.

Ένταση, πάθος, βία, ανελέητες καταδιώξεις, ιερές βαλίστρες και πεγιότ σε σπρέϊ.

H ιστορία ενός έρωτα που γεννήθηκε από το θάνατο ενός άλλου έρωτα, που στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος, αλλά δεν το ξέρει εκείνη γιατί δε ζούσε, ενώ εκείνος που ζούσε το ξέρει επειδή η άλλη δε ζει, η οποία παίζει να είναι και η ίδια με εκείνη που ζει, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανένας με σιγουριά γιατί στην ιστορία αυτή ποιος ζει και ποιος πεθαίνει είναι λίγο μπερδεμένο και τέλος πάντων, ποιός τη λέει την ιστορία τελικά;
Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ.

Λονδίνο. Ένας φλεγματικός συμβολαιογράφος αναλαμβάνει μια μεγάλη δουλειά που θα τον βγάλει από την κοινωνική και οικονομική αφάνεια.
Μια ρομαντική νεαρή κοπέλα περιμένει με αγωνία την πολυπόθητη μέρα του γάμου της. Μια ανερχόμενη ελαφρώς ταλαντούχα ηθοποιός παίρνει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο.
Ένας αφανής διανοητικός γίγαντας της εποχής παραδίδει ανατομία στο πανεπιστήμιο του ... δεν έχει σημασία.

Καρπάθια. Κάπου, σε ένα σκοτεινό πύργο λίγο πριν το δείπνο, το μόνο που ακούγεται είναι η απόκοσμη φωνή του κάποτε ηρωικού Κόμη ... ή μήπως είναι πρίγκηπας; ... και η γκρίνια του, κάπως ιδιαίτερου είναι η αλήθεια, υπηρέτη του. Ένα χτύπημα στην πόρτα και τα πάντα θα αλλάξουν για πάντα (κλισέ αλλά πιασάρικο).

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ροζαμάλια Κυρίου, Κωνταντίνα Λαδοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Ζήσης Ρούμπος, Φωτεινή Κρόκου
Στο πιάνο η Βάλυ Ιωάννου σε μουσική Στάθη Δρογώση.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 20 Οκτώβρη

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ 21:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 20 κανονικό / 15 φοιτητικό

CORONET
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
210 7012123 & 210 7012511