Mountain Bike Festival!

19.09.2008
26-27-28 Σεπτεμβρίου στη Φτερόλακκα, στο Χιονοδρομικό Kέντρο Παρνασσού. Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό καλοκαιριάτικα; Ναι. Δεν έχει χιόνια, αλλά έχει MOUNTAIN BIKE FESTIVAL!
26-27-28 Σεπτεμβρίου στη Φτερόλακκα, στο Χιονοδρομικό Kέντρο Παρνασσού. Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό καλοκαιριάτικα; Ναι. Δεν έχει χιόνια, αλλά έχει MOUNTAIN BIKE FESTIVAL!
Mια 3ήμερη γιορτή της Ορεινής ποδηλασίας με θέαμα και ατέλειωτη διασκέδαση σ’ ένα καταπράσινο τοπίο, τελείως διαφορετικό από το χειμωνιάτικο χιονοδρομικό.
Το μενού έχει απ’ όλα:
Ορεκτικά:
Επιδείξεις Dirt Jump, BMX & Trial από διεθνείς επαγγελματίες αθλητές Ειδικούς διαγωνισμούς Cycle Hoops, MT bike Limbo, Bunny Hop Contest.

Κύριο πιάτο:
Αγώνες DOWNHILL και MEGA DOWNHILL, FOUR CROSS και την πρώτη στην Ελλάδα 24ΩΡΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟUΝΤΑΙΝ ΒΙΚΕ, σε κλειστή διαδρομή.

Επιδόρπιο:
ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , εκτός από το εστιατόριο και την καφετέρια του Χιονοδρομικού, αγώνες ποδηλάτου για παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι, θα γνωρίσουν από κοντά το βουνό με έναν θαυμάσιο συνδυασμό άσκησης και διασκέδασης Πάρκο περιπέτειας, με το μεγαλύτερο και το πιο εντυπωσιακό flying fox στην Ελλάδα (για μικρούς αλλά και μεγάλους) Δωρεάν Βόλτα με τα lift Nο7 και Nο 6 με μοναδική θέα του Κορινθιακού και των γύρω ορεινών όγκων.

Εκθεσιακό χώρο όπου θα μπορείτε να θαυμάσετε τα τελευταία μοντέλα ποδηλάτων, ανταλλακτικών & αξεσουάρ στην Ελλάδα και στον κόσμο Εκθεσιακό χώρο με περίπτερα των Δήμων & των Δημοτικών Διαμερισμάτων της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού με τοπικά προϊόντα, παρουσιάσεις και κεράσματα.

Μετά τη δύση του ηλίου σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις όπως party με ζωντανή μουσική & Barbeque

Ένα πραγματικό Festival θεάματος & διασκέδασης στο μοναδικό φθινοπωρινό τοπίο του Παρνασσού με πολλή μουσική και καλό φαγητό.
Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2310566522 και www.outsports.gr
Διοργάνωση: ΕΤΑ, ΑΚΤΡΑΚ, OUTSPORTS
O Παρνασσός είναι πλέον trend, ακόμη και χωρίς χιόνια!