Γνωστός παρουσιαστής «τα έχει» με τη γυναίκα του κολλητού του

23.12.2013
Έχει ερωτική σχέση με την γυναίκα του κολλητού του φίλου! Η απιστία είναι κάτι φοβερό, όταν όμως γίνεται στο πλαίσιο μιας θεατρικής παράστασης, μπορεί να έχει πολύ γέλιο. Ο λόγος για το έργο «Μoυ λες αλήθεια;» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Θέατρο Κάππα συστήνοντας στο θεατρόφιλο ελληνικό κοινό τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, τον Florian Zeller. Ο κεντρικός ήρωας του έργου «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα.... και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την "μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της"... περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της να "λάμψει". Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα... διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει! Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ...

Έχει ερωτική σχέση με την γυναίκα του κολλητού του φίλου! Η απιστία είναι κάτι φοβερό, όταν όμως γίνεται στο πλαίσιο μιας θεατρικής παράστασης, μπορεί να έχει πολύ γέλιο. Ο λόγος για το έργο «Μoυ λες αλήθεια;» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Θέατρο Κάππα συστήνοντας στο θεατρόφιλο ελληνικό κοινό τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, τον Florian Zeller.

Ο κεντρικός ήρωας του έργου «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα.... και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την "μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της"... περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της να "λάμψει". Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα... διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει!

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ...