Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Τρίτη 2/3/2021

02.03.2021
Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Τρίτη 2/3/2021
Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό φέρνοντας έντονη διαίσθηση και τάσεις μυστικοπάθειας στα ζώδια αλλά και ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες στους Σκορπιούς.

Εντάσεις στον συναισθηματικό τομέα για όλα τα ζώδια σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σκηνές ζήλιας. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστες και ιδιαιτέρως αισθηματικές στιγμές, ωστόσο δεν αποκλείεται να δοθεί τροφή για αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Στα οικονομικά, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες ενώ έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην τακτοποίηση των ανοιχτών υποθέσεων. Στα επαγγελματικά, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν ομαλά και οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είσαι εξωστρεφής και αυτό γίνεται έντονα εμφανές καθώς επιδιώκεις μέχρι το μεσημέρι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου αλλάζει καθώς ήρθε η ώρα να απομονωθείς και να μπεις σε περισυλλογή. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις αντιμέτωπος με ότι σε πληγώνει από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά σε προβληματίζουν. Γεγονός είναι ότι μετά το μεσημέρι το μυαλό σου δεν είναι στη δουλειά και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις καθώς φαίνεται να είσαι επιρρεπής στα λάθη. Δείξε προσοχή για να καταφέρεις να αποφύγεις ότι πιθανά μπορεί να σε εκθέσει.

Ερωτικά

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που πραγματικά νιώθεις και σε προβληματίζουν από παλιά επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σας. Η τρυφερότητα και η κατανόηση δίνουν λύσεις. Οι αδέσμευτοι μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από πρόσωπα του παρελθόντος που έρχονται για να τονίσουν την παρουσία τους και πάλι.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων η συνέχεια στο ethnos.gr